Cemrenur Kızlar sadece geceleri deli gibi kaşınıyorum. Özellikle kol ve bacaklarım 🥺 internette hiç iyi şeyler yazmıyor ben normal sanıyordum ama neler neler okudum 😭 başına gelen var mı doktoruma haber vermeli miyim😔
Eg5800 Cemrenur bence doktoruna danış derim ciddi bişey olmasın ama çatlak kremi ,vazalin veya nemlendirici kullanırsan dğzenli bu şikayetinin azalacağından eminim çok geçmiş olsun canım❤️
Ayseninkizi11 Cemrenur canım kesinlikle doktora gitmelisin hamilelikte kolestaz diye rahatsızlık oluyormus bnde yaşadım.bnm temiz çıktı ilaç verdi kireç gibi sabah akşam yaralarıma sürüyorum Allah şifa versin insallh
Ozzgec bende de oluyor bazı geceler yaaa tam yatağa yatıyorum başlıyor kaşınmaya. kaşıdıkçada kaşıyasım geliyor
Kader_152199 Benimde aynı böyle geceleri kasinmaktan mahvoldum şimdi.bide karnıma atladı doktorum cildmin çok kuru olduğunu söyledi bu yüzden oluyormuş galiba
Cemrenur Ayseninkizi11 allah razı olsun önceden azdı bu kadar değildi 36 hafta bitiyor ve inanılmaz çoğaldı 😔
Ayseninkizi11 Cemrenur canım benimde azdı bnde 33 haftalik hamileyim tek bacağımda çıkmıştı ilerlemesin diye doktorum tıp fakültesine sevk verdi orada tahlillerim temiz çıktı. Ilaç kullanıyorum ama iki bacağıma ve kollarıma bile attı kaşıdıkça cogaliyor
Zuzu3321 Cemrenur yok daha kontrolum haftaya en son 12 haftalik gittim kasiklarim bile pul pul olmus dokuntu