Esresmr Arkadaşlar Kolay kapanabilen, kapandığında yer kaplamayan, şürüşü güzel bebek arabası önerilerini alabilir miyim?
Fsn26 Esresmr ben peg perego sportive 51 aldım henüz kullanmadım ama hafif, kapanınca aşırı yer kaplamıyor. Sürüşü de güzel 🥰
F-Gemi Esresmr valla ben çok araştırdım gittim tek tek sağlamlığını ağırlığını sürüşünü kontrol ettim traveller bi işe yaramaz resmen sallanıyo daha içine bebek girmeden hemde fiyatları yüksek ne gerek var bu kadar pahalılarına. Civilden baby enzo step20 aldım gayet rahar kullanışlı sağlam ve tek parça hemde fiyatı hesaplı 650 tl kahverengi beni bile taşıyo 😂 56 kiloyum
Damlahtp Esresmr joie tavsiye ederim ingilteredede çok kullanılan bir ürünmüş hem yenidoğana uygun hemde hafifi
babymomyy https://imgyukle.com/i/T8OzcI Kesinlikle bu ben çok beğendim ama önceden başka bi araba aldığım için keşke hiç görmeseydim diyorum bunu almadığıma pişman oldum
esengl_ babymomyy bende bunla bagi easyfold arasında çok gidip geldim en çok bagi ye tavsiye oldu bende onu aldım 😁 çok az yer kaplıyor
Firdevs_gozde babymomyy Kraft tango diye bir model buldum travel sistem değil ama puseti falan yok üzerin de yeni doğandan itibaren kullanılır diyor baston gibi hafif onu hiç duydunuz mu? Kullanım açısından yenidoğan bebekler yaptırılabilir mi? O da bu modele benziyor ama puseti yok travel sistem değil tecrübenizden dolayı sordum🙂
aay1 @Esresmr ben peg prego ypsi aldım ve bu dediğiniz özellikler o üründe var bende sizin gibi bunları düşünerek karar verip almıştım tavsiye ederim☺️
Babyclk Travel Sistem değil de tek parça araba almanızı tavsiye ederim.Ben aldım kiwi marka ağır olmadı beni çok zorladı oğlum 1 yaşına geldiğin de kraft flex aldım.
babymomyy esengl_ bende Casual Cadillac aldım ama çok yer kaplıyor ve hantal biraz sizinki çok güzelmiş güzel günlerde kullanın 🥰
esengl_ babymomyy ben aldım babyhome sonra beğenmedim zar zor mağazaya gidip iade ettim sonra bagi yi aldım. Teşekkür ederim 🥰
babymomyy Firdevs_gozde Sırtları tam yattığı için yenidoğana uygun diyorlar baston bebek arabaları genelde yüzü anneye dönük kullanılmıyor o açıdan kötü sadece ama dediğiniz modele baktım internetten eğer doğru baktıysam gayet güzel daha uzun ömürlü rahat oluyor beğendiyseniz sizde alın derim 🥰
btlslymn Yoyko seyahat city aldık..Diğer markalara göre fiyatı daha uygun..performans açısından da gayet başarılı 👍