Faytekin Merhaba arkadaşlar çatı kontrolü doğumu tetiklermi? Kontrol yaptırıpda tetiklemeyi yada hiçbir zararını görmeyen varmı?
Cheerfulmom Faytekin ben 37 de 39 da yaptırdım bir umut doğumu tetikler dedim ama dogmayınca doğmuyor 🤷🏼♀️
hereismyname Faytekin benim 38+4te oldu çatı muayenem. Muayeneden sonra azıcık kanamam oldu lekelendim sonrasında durdu. O günden sonra sık sık kasılma yaşıyorum ama doğum yok:) 39+5teyim
dilara92 Faytekin 36-37-38 de oldum tetiklemedi sadece ilk muayeneden sonra lekelenmem ve mukuslu akıntım oldu 3-4 gün, bugünde olacagım keşke tetiklese artık 😬
Esil- Doğumu tetikliyormuş. Bende 38. Haftamda gittm çatı muanesi yapmadı enfeksiyon riski ve doğumu tetiklememesi açısından🙄 39da yapar sanırım
Aybissss Haftadan sonra her hafta çatı muayenesi oldum 40. Haftadayım hala tık yok doğumu tetiklediğini düşünmüyorum keşke tetiklemiş olsaydı son günler gün saymak beklemek çok zor kızlar 🌸
Ourmiracle Genelde zaten 37-38 .haftalarda yapiliyor. Tetiklese de sikinti olmaz seyrinde ve her sey yolunda giden bir hamilelikse.yani simdi kalkipta 30.haftada bakmaz hic bir doktor. Doktorunuza guvenin o sizin iyiliginizi ister.
Meryy1920 Peki bişy sorcam sizlere son haftalarda ilişki yapın diyolar doğumu kolaylaştırsın diye. Çatı muayenesinde de doktor parlaklarını sokuyor diye biliyorum henüz yaşamadım da, aynı şey değil mi ? valla ilişkiden korkuyorum bisey olcak diye.