Herkese selam anneler ve anne adayları 🙂 Normal doğum beklerken bebiş gelmeyince dün sabah sezaryen oldum . Öncelikle burda yazılanın aksine korkulacak hiçbirşey yok. Önünüze gelen herşeyi okuyup sakın kendinizi sıkıntıya sokmayın. Epidural vurulduktan sonra hiçbirşey hissetmedim , sancısız ağrısız bir doğum geçirdim. En güzel yanıda bebeğinizin her anını görmek 😍 doğduktan sonra hemen yanağıma koydular ilk temas harika bi duygu bal gibi bir kızçe geldi 🥰 doğumdan bir kaç saat sonra ilk yürüşü yaptım ağrı sızı acı vs. hissetmedim . Tuvalet ihtiyacımı bile kendim karşılıyorum . Gaz problemi yaşamamak için kuru kayısıyı blendardan çekip sulandırdım ve yanıma aldım gün boyu içtim hemen gaz çıkardım kesinlikle bunu sizde yapın . Sütüm hemen geldi zaten ebeler size yardımcı oluyor emzirme konusunu rahatlıkla öğreneceksiniz . Hiç ağrınız olmayacak değil, tabiki olacak ağrı kesicilerle iki günde geçiyor abartılacak korkacak büyütülücek hiçbişey yok kendinizi korkutmayın. Son olarak insanların sezaryeni korkunç şekilde anlatmalarından dolayı normal doğum çok istemiştim ama şuan iyiki bu şekilde olmuş diyorum yine olsa yine sezaryen olurum böyle bi rahatlık yok 😘