ayminaninannesi Gunduz bu kadar çabuk acıkmıyorum geceleri yatağa yatıyorum geri kalkıyorum birşeyler yeme isteği geliyo resmen acıkıyorum sanki 13+4 olduk geceleri yatmadan bir paket bisküvi yesem bile tutuyo beni bu tek bendemi var herkes te varmi
Emine_yksr ayminaninannesi 13+6 aynisini yaşıyorum gofret yoğurtla pekmez yedım az daha hala da doymadım yanlız değilsiniz kader ortaklarim😁
aezgi ayminaninannesi ahh canımmm sen hele son haftalarda gör midem kazınıyor sanki 34 haftalık oldum yemiyim diyorum ama yiyorum dayanamıyosun🥺
Zeynep-aa ayminaninannesi ye şimdi ohhh ne guzel ben yiyemiyorum mide yanması yapıyo cunku degerını bıl oyle bı sorunun yoksa😩
Yaagmurr ayminaninannesi afiyet olsun bende şeker çıktığı için bişey yiyemiyorum uyicam mecbur 26+5 oldum
ayminaninannesi Yaagmurr cnm bende aynı yemeym dedim icimi birisi yedi bitirdi gibi hissettim kalktım halbuki süt içmiştim sen de süt iç öle yatma seninki durutmaz🤗
Mervetekmn Yaagmurr yoğurt 2yk bı salatalık yiyebılırsın çayda az peynir yarım tambugday ekmegı bendede şeker var çünkü ben oyle yapıyorum
ayminaninannesi Esra0508 🤣mutfak kapısı sürgülü duramıyorum ailemle kalıyorum eşim askeri personel annem yakaladı mutfak faresi oldun ye ye torunuma yarasın diyo 🤣
Mervetekmn aezgi haha bende 34haftam süreklı acıkıyorum eşimde artık benım gibi acıktım dıyo süreklı 😂😂😂kendıme benzettim onuda yatmadan bi posta bişiler yiyoz yada atıstırıyoz 😂
Zuzu3321 16 Haftam sobanjn uzerinde ekmek kizarttim onu yiyorum simdi durumu gorunce güldüm sevindim yani tek ben degilmisim😂