ayse_seker Kızlar iyi geceler 26+4 haftalık hamileyim yaklaşık 2 3 haftadır koyu sarı akıntım var bu normal mi yaşayanınız var mı bilgi verir misiniz?
mrvears ayse_seker ben doktoruma söylüyorum bana kokulu mu diye soruyor hayır diyorum o zaman normal diyor
ssnnmmm Benim doktorum beyaz yada şeffaf olursa sorun değil ama rengi sarı yada yeşile dönerse haber ver demişti
ayse_seker Ve bir kaç gündür hafif hafif adet sancısı gibi sancım oluyor 10 15 saniye sürüyor bazen daha uzun veya daha kısa sonra geçiyor buda normal mi?
ayse_seker Prensannnemm tmm cnm yarın doktoruma yazayım inşallah bir şey yoktur aslında geçen hafta sağlık ocağında test yaptılar herşey normal dediler ozmn da akıntım vardı ama sancım yoktu
Defnerabia ayse_seker enfeksiyon olabılır ben ılk gebelıgımde cok yasadım doktoruna sor ilaç veriyorlar
ayse_seker mrvears benim ki de kokulu değil şimdilik daha önce olmuştu ilaç verdi doktorum geçti şimdi sadece akıntı var koku yok
ayse_seker Defnerabia doktoruma söyledim şimdilik bir sorun görmedi 10 gün sonra kontrolümüz var zaten o zmna kadar geçmezse gel bakalım dedi doktor