KadirMerveAknc Kızlar hayırlı ramazanlar size bir sorum olacak benim 3 gündür sol böbreğim ve omzumda bir agrı var nefes alırken bile batma yapıyor bebiş büyüdüğü içinmisir bir zararı varmıdır doktorum da cevap vermedi bu arafa 24+2 yiZ oğlumla ☺
Bnarinn KadirMerveAknc bende nerdeyse 7 aylık olana kadar böbrek agrısı cektim günde 4-5 lt su içtigim halde ben resmen su aşerenlerdim her gittigimde doktorum böbregime bakardı da ama malesef cektim iç karnım geniş olmasına ragmen cok cektim şükür şimdi 8 ay dayım bitti 😂 büyüdügü için genişledigi için agrı oluyor malesef. İstedigim kadar su iceyim 😊
KadirMerveAknc Uygur günde en az 4 litre içiyorum su ama çok değişik bir ağrı nefes alırken hapşırırken bile agrıyo napcamı şaşırdım valla
Uygur KadirMerveAknc o zaman ihmal etme gerçekten bir doktora git ... gece terleyip üşütmüşte olabilirsin havalar cok kötü malum . Cok geçmiş olsun
Lolipop Böbrekler suyu az içtiğinizde ,vücudunuzun sıvısı eksik olduğunda ağrıyarak uyarı verir.Bol bol sıvı tüket tatlım.Hele ki bu sıcaklarda en az 1.5 2 litre
KadirMerveAknc Esraumit 4 litre su içiyorum nerdeyse daha kaç litre içeyim ☺ 3 günde bir damacana su bitiyor Neredeyse ☺
Esraumit KadirMerveAknc bende oldu tespit edildi cok su içmemekten oluyormus.o zaman sizin farklı bi nedenden 😊 belkide bebek baskı yapıyor
KadirMerveAknc Bnarinn bizimde 6. Aydayız daha 3 gündür boyle oluyo artık bebiş iyice buyumeye başlıyor dıye oluyordur belki çünkü kıpır kıpır ☺
Lolipop KadirMerveAknc canim benim de sol kalcamda agri vardi dun doktoruma dile getirdim.Kalsiyum eksikliğinden deyip kalsiyum takviyesi yazdı.