Retina Dilek37 ablam ilk düşükten sonra genetik test yaptırdı pıhtılaşma çıktı ve clexsan başladı.doğuma kadar kullandı.çok şükür yeğenim 4 yaşında hiçbir sorun yok.
Kardelenn Bende de 2 düşük sonrası teşhis kondu ben de coraspin ve clexane kullanıyorum inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz. Ilaç dışında dikkat ettiğiniz başka birşey var mi acaba
deletedmom43 Dilek37 Bennn☝🏼Cleaxane kullanıyorum her sabah. 10.haftamdayım, morardı her yanım. Yavaş enjekte edersen yakmıyor
Rumit Wyz benim de merak ettiğim bu. Neticede düşüğün sebebi net bilinmiyor. Ezbere ilaç iğne kullanmak her ihtimale karşı diye mantıklı gelmiyor. İki farklı doktora gittim bu tarz bişey söylemediler. Ama yorumlarda çok görüyorum önlem amaçlı kullanan
deletedmom43 Benim önlem amaçlı verilmedi mesela. 2 düşükten sonra genetik test yapıldı ve pıhtılaşma çıktı
Dilek37 deletedmom43 önlem amaçlı iğne vermiyorlar diye biliyorum bende ama doktorun taktirine kalmiş birşey sanırım yada sonuçların durumuna göre değişebilir