Ourmiracle çıkartırkende hiç yanma olmadı sondada takarkende.
yasen1 Nasippp Mom092 ve adını hatırlayamadiklarim🥰🥰 hikayemi buraya çok fazla uzatmadan POZITIF şekilde ekliyorum ❤🙈
Hamileliğimi pandeminin başladığı donemde öğrendim. Ovulasyon testi ile ilk denemede başarıya ulaştım. Sonrası sıkıntılı geçmedi. Sadece virüs korkusuyla 1.5 ayda bir kontrole gittim. Hamileliğimle ilgili bir problemle hiç karşılaşmadım siğil dışında. Onunda bebeğimle ilgisi yoktu zaten. Normal doğumdan korkuyordum sonrası zorunlu sezaryen oldu. Gittiğim doktor ssvd uzmanıydı. Ama biraz rahat biri gibi geldi bana zira hiç bir test yapmıyordu. Son haftalarda hastane değiştirme kararı aldık. Eşimin arkadaşlarının eşlerininde doğumunu yaptırdığı doktorla kesişti yolumuz. Allah razı olsun bizi kabul etti. Doğuma 1 hafta kala hastaneden ayrılması gerekti bu yüzden doğumu hiç bilmedigim bir hastanede yapmak zorunda kaldık lakin hocamıza güvenimiz sonsuzdu. Çok ilgili babacan biri kesinlikle tavsiyemizdir Elifmom1 ile birlikte 🥰🥰
Gün geldi çattı sabah yatış için baya bekletildik 🙄 birsuru covidli hasta gelip gidiyordu o katta korkmadım desem yalan olur 🙄 40 dk beklettikleri için suit oda vermişler bize rahattı. Sonra damar yolu,hazırlanma,sonda derken almaya geldiler gayet rahat bir şekilde kapıda eşimi,babamı ve annemi bırakarak içeri girdim 🥰 herşey çok hızlı ilerledi spinal çok çok rahattı hiç bisey hissetmedim bi ara bulantı kusma yaşadım ama sohbet ediyorduk bebegi 5 dk içinde hemen çıkardılar solunumunda sıkıntı olur diye tedbir amaclı götürdüler bana gösterdikten sonra. Banada sakinleştirici vermişler ama kafam nasil leyla 😂ucan lahmacunlar görüyordum çok tuhaf bi taraftan spinal sebebiyle titriyorum ağlıyorum kocam gelsin diye ki zaten karşımdaymis😂😂 herşeye tuhaf davranmışım sürekli titremiş babamı falan sormuşum bebeği sormuşum 1 2 saate titremem filan gitti. Tabi uyuşukluk geçtikçe ağrılar gelmeye başladı dayandım önce sıkıntı yoktu hani bekliyorum gelir agri kesici yaparlar diye hoca öyle demişti. Ama gelen giden olmadı uyuşukluk geçsin dediler. Dişlerimi sıkmaya başladım acıdan artık ne kadar dayansanda zorluyor şiddeti artıyor. Doktorla iletişime geçtim sağolsun geldi. Sanırım biraz kızdı onlara zamanında vermedikleri için. Bi ağrı kesici serum birde kalçadan narkotik iğne yapıldı kuş gibi hafifledim 🥰 etkisi geçince yürüme zamanına denk geldi O yüzden kalkış biraz zordu ama yapılmaz değildi 🌸 fazla yürüyemedim geri yattım 🙈 sonradan insaflı hemşire yeniden ağrı kesici yaptı onun rahatlaması ile uyumuşum 🤦🏻♀️ bebisimiz sütüm tam oturmadığı için emmek istemiyor 😑 mama ile destekliyoruz . Inşallah bu sorunda çözülür. Kısadan anlatacağım demistim ama uzun olmuş sanırım 🙈 Hepinize kolay doğumlar dilerim. Spinal Sezaryen bence çok konforlu agri kesici de zamanında yapılırsa tadından yenmez 😁 bizim hikayemizde böyle hayatimiz 38+1de aramiza dâhil olan Muhammed Duhan ile değişti 🌸🥰 sizde sağlıcakla kavuşun inşallah ❤ duasını üzerimden eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim tekrardan.❤🥰