17.05.2018 saat 09:15de dünyaya merhaba dedik oğlumla🤗👶🏻💙
Biz 41 haftalık doğduk teyzeleri normal istediğimiz için bekledik biraz ama hiç bir belirti ağrı sızı sancı açılma hiç bir şey olmadı o yüzden sezaryan olmak zorunda kaldık. Hastaneye gidene kadar hiç bir şey yoktu bende gayet rahattım neyse beni aldılar hazırladılar ameliyata makyajıma kadar hastanedekiler yardımcı oldu ☺ Ve ameliyathaneye girdim bende film koptu ve isteksizce bi ağlama masaya oturdum beni sakinleştirmeye çalışan hemşireler ve anestezi uzmanından Allah razı olsun kalkıp gitmeyi bile düşünmedim değil heyecandan hiç bir şey duymayacaksın dedi A.uzman ve yaptığı işlemi anlattı ve bitti dedi hiçte korkulacak birşey yokmuş gerçekten☺ Yattım ve 10dk sonra bi ağlama sesi bebeğimin bende başaladım ağlamaya tabi temizleyip yanıma getirdiler fotoğraf çekildi sımsıcakdı yavrum🤗 Benden önce yeni doğan yoğun bakıma gitti oğlum tetkikler için bide tabi içeri pislemiş kuzum uzun sürdü yanıma gelmesi ama kavuştuk sonunda herşey yolunda evimizede geldik Rabbim isteyen herkese yaşatmayı nasip etsin böylesine güzel duyguları 🤗 Doğumun Nasıl olduğu değil bebeklerimizin sağlığının iyi olması önemli😉 Herkes sağ salim kavuşulsun bebişlerine inşallah 🙏🏻 uzun oldu ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin