Bireylulmasali Kızlar maalesef kronik anal fissür rahatsızlığım var aranızda bu hastalığı geçirip normal doğum yapanlar var mı?
ExcitedMom Bireylulmasali benim de merak konum bende hem anal fissur hemde hemoroid var . Direk Sezeryan düşünüyorum o yüzden
Bireylulmasali Aysenursarikaya12 hemoroide benzer bir rahatsızlık,makatta çatlak oluyor canım.Kabızlık ve ıkınma yasak bu rahatsızlıkta
Aysenursarikaya12 Bireylulmasali anladım canım benim bir tanidigim da da anal fistul vardı oda makat çevresinde oluşan delik gibi birşey mis iltihap çok olduğu için kendiliğinden bir yol açıyormuş falan
Iraz ExcitedMom benimde var aaa ben bunu hiç bilmiyor dum catlak ve hemoroid var aşırı büyük değil ama hatri sayilir
Bireylulmasali ExcitedMom aslında normal çok istiyorum ama doktorum doğuma yakın genel cerraha görünmemi onun vereceği kararla ilerleyeceğimizi söyledi ama ben de sezaryende karar kılıcam gibi sanki çünkü hastalığım nüksederse bebeğimle ilgilenemicem 😕
ExcitedMom Bireylulmasali ıkınmaya bağlı illa ki daha kötüye gidicek biraz kabızlıkta bile kanıyor o kadar ıkınmada ne olur bilmiyorum sonra birde onun ameliyatı istemiyorum ani birşey olur da normal doğum yaparım diye çok korkuyorum 😂
Aysenursarikaya12 Bireylulmasali Amin canım sanada şifa versin ınşaallah sağlıcakla kucagina al bebeğini 🥰🌸
Hayriyedeniz Ben yaptım canım normal doğum hiç bir sorun yaşamadım aksine doğumdan sonra da düzeldi 🙏 şimdide ikinci doğumumu bekliyorum 🥰
Mevaninannesi21 Hayriyedeniz canım sahiden sorunsuz atlattın mı benimde vardı önceden kanamam da oluyordu ama uzun süredir yoktu son ayımdayım şuan ilk gebeliğim bugün yine kanamam oldu çatlaktan dolayı ve normal doğum istiyorum 😕
Mevaninannesi21 Hayriyedeniz ne güzel ya peki doktorunuzun haberi var mıydı çatlaktan söylersem sezeryan der diye korkuyorum
Hayriyedeniz Mevaninannesi21 vardı evet sen yine de söyle doktoruna belki oda durumu değerlendirir normal doğum diyebilir
Gmz_ Bende de ilk dogumumdan sonra oldu cok sıkıntısını çektim simdi ikinciye hamileyim ve cok korkuyorum sırf makat catlagindan dolayi 😔 doktoruma söyledim normal doguma engel değil dedi ama benim içim hic rahat degil