Kra EdaGunay deterjan olarak dalin granül şampuan yağ sabun losyon Sebamed. Nemlendirici de mustela tercih ettim 🤞
fosforlukalem EdaGunay şampuan sebamed. Deterjan dalan %100 zeytinyağlı granül sabun. İkisinden de memnunum
Fatmagunaay mustela bebek şampuanı ile dalin granülü sabuna karar verdim ben dönüşleri daha olumluydu araştırmalarıma göre
Sehribann Şampuan mustrla, deterjan minoris kullanıyorum. Deterjan kaka lekesini çıkarmıyor ama organik deterjanların genel sorunu bu diye çokta takılmadım bu konıya. Onun dışında memnunum. Çocuğuma allerjen bir şey oluşturmasın yeter.
Efadime Yumusaticiya gerek varmi bebege kizlar yoksa sadece granul sabun tozumu almaliyim sivi sabun uni beybimi
Ipek0z EdaGunay bence gerek yok çamaşırlara fazladan kimyasal eklemiş oluyoruz bir de parfüm zaten bebekler için zararlı bir şey olabildiğince kokusuz olmalı her şey özellikle ilk zamanlarda
ZEhrA_94 EdaGunay ben şampuan mustela deterjan granül sabun kullanıyorum ikiside içerik açısından iyi şampuan da hipp de güzelmiş fiyatıda uygun onada bakabilirsin bende denicem mustela pahalı biraz 😂
annepanda EdaGunay instagramda muhendisinoglu sayfasini takip edebilirsiniz. Bebek urünlerinin içeriklerini inceliyor. Kesenize ve bebeğinize uygun saglikli urunlere karar verebilirsiniz..