Sisi gmzns ya sağlık ocağındaki doktor gitme ortalık kötü 15 20 gün dur doktora git dedi direk benim de aklıma yatmadı değil
Tugbabuglem58 Merhaba anneler ben bugun 4+2yim suan sadece idrar testi yaptim cok net cikti cift cizgi doktorumla gorustum pazartesi kan tahlili icin gidicem hayirlisiyla
BegumIscanTunc masallarin kuzum şimdi geldim hastaneden keseyi gördük bebek oluşumunuda gördük 10 gün sonra kalp atışı için gidicem normalde 5+2 yım ama ultrasona göre 5+5 çıktı kan sulandırıcı iğneye baslicaz ama 3 tane eczane gezdim yok bulamadık 🥺🥺
MinikMucizeninAnnesi masallarin bilmiyorum işte ultrason kağıdımda yazmıyor. Doktorumda bişey söylemedi 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.
BegumIscanTunc masallarin 10 mm çıktı kese boyutu kan pıhtılaşma var bende o yüzden verdi kuzum ama gel gör ki hiç bir eczanede bulamadık
Defneliigunler1 masallarin haydii toplanalıımm 👯♂️👯♂️ 5+2 oldukk 🤗 geçen hafta keseyide gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
masallarin BegumIscanTunc sper hadi goxun aydin bnde snle ayni 5+2 de yani dun oldm cnm 6.24 mm snce iyimi ya cok dusunuyrm kucukmu diye alla alla ilac nasil olmaz keske doktorn ordaki eczanelere baksaydiniz
Teacherella1 BegumIscanTunc bende aspirin kullanıyorum pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum ama önlem amaçlı verdi doktor daha öncekinde kalp atımı oluşmadığı için. İğne ve aspirinin farkı nedir iğne daha mı etkili
nurdane3504 masallarin pazartesi günü keseyi gördük haftaya da kalp atışı için gel dedi doktor sürekli de gitmek istemiyorum açıkcası virüsten dolayı iki hafta sonra mı gitsem
nurdane3504 Ozgedemiralp34 bende de sürekli halsizlik var uyumak istiyorum 😴 hep bu moddayım umarım en kısa zamanda geçer 😄🤣
BegumIscanTunc masallarin normal canım kese boyutun kalp atışı için ne zaman gidiceksin hastane eve yakın gelirken sora sora girdim ama yoktu eşim bulmuş depodan yarına getircekler
nurdane3504 masallarin şu an 5+1 pazartesi günü gördüm keseyi normal karından gördü haftaya da kalp atışına gel dedi ama boyut hiç bilmiyorum doktor söyledimi hatırlamıyorum da
masallarin BegumIscanTunc kalp atisina 4 aralik cnm haftaya cuma isllh sn ne zmn gidicksn heh ii bari yarin alip baslarsn hmn
gmzns Sisi 2 tane maskeni tak git canım şimdi gitmesen 9 ay hastanelerde olcaksın zaten git bi ne nedir ne değildir acilden bakıyolar zaten