Rumeysagnc Kızlar şekerim 47 çıktı tokluk tansiypnum 13:7 kalbm 50 kendimi iyi hissetmiyorum neler yemeliyim içmeliyim nasıl düzene girer lütfen acil cevap bekliyorum
Aysn6767 Rumeysagnc bu durumda akıl vermek bize düşmez, hamilesiniz değil mi ? Doktora görünün bence şeker değeriniz oldukca düşmüş…
Tugbadogan Rumeysagnc Rumeysagnc canım 112yi ara tek başına hastaneye gidemiyorsan tansiyonum 9/4 olduğu zaman aramıştım hemen gelip serum taktılar evde kontrol ettiler.
Durukusunannesi Rumeysagnc nabzın 50 nasıl ayakta duruyorsun hayret ettim nabzına göre tansiyonun yüksek olması garip şekerin zaten yerlerde ölçümü nerde nasıl yaptırdın anlamadım gerçekten 🤷🏻♀️
Aysn6767 Rumeysagnc canım senin şekerinin düşüklüğü dikkate alınmayacak bir düşüklük değil sınır 50, belliki hipoglisemi atağı engel nedir doktora gidememenin ?
Rumeysagnc Aysn6767 eşim evde değil şuan normalde de düşüyor şekerim ama bugün biraz kötü hissettiğim için ölçtüm baya düşük çıktı
prm112-27 1cok gecmıs olsun şekerli bir seyler yiyin kan şekerinizi ölcün eger hala 70 altındaysa 112 arayıp ekıp cagırır mısınız
Rumeysagnc Durukusunannesi evde tüm aletler var zaten kalkamıyordum olduğum yerde uyumuşum ağzıma şeker attım öyle biraz kendime gelebildim benim nabzım hiçbir zaman 80 üstü olmamıştır hep düşük nedeni kalp sağ tarafta olduğu için yavaş atıyor ama hep 55 60 arasıydı bu sefer hepsi birden düzensiliğe girdi ne yapacağımı şaşırdım
Ssmmra Rumeysagnc canım nasıl oldun duzeldimi valla hcbi bilgim yok nabzın bana çok düşük geldi ama rahatsızlığından dolayı hep o civarlardyms şeker yiyince yukseldimi
Rumeysagnc Ssmmra biraz dengeye girdi çok şükür sabah uyanmakta zorlandım sadece ama çok şükür şuan iyiyim
Elbet-birgun-kavusacagiz Rumeysagnc burdan cevap aramak yerine heme hastaneye gidin burdan kim ne derse nasil guvenip yapicaksiniz