Merhaba bayanlar bir sorum olacak lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim ben bebeğim olmasını istediğim için doktora gittim ultrason muayenesinde rahimde et parçası gördü ilk başta hsg (Rahim filmi cekimi)yaparak tüplere bakalım daha sonra rahim içini temizleriz dedi birnevi kürtaj işlemi gibiymiş bilmiyorum ben Perşembe günü hsg çektirdim tıkalı olan tüp açılmış sorum su aslında cekimden önce kulağımda sıkıntı oldugu için kbb a gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi ve antibiyotik verdi ben bunu kadın Doğum doktoruma sordum kullan sakınca yok dedi fakat bu esnada korunmamızı da söylemedi regl olursan önümüzdeki ay diğer işlemi yapacağız dedi ısrarla sormama rağmen bana antibiyotik kullanmamın sakıncasının olmadığını söyledi ama ben her ihtimale karşı korunmaya karar verdim diğer işlemde olduktan sonra inşalah deneyeceğim tekrar siz olsanız bu durumda ne yapardınız cok uzun oldu özür diliyorum fakat bende korktum ilk defa böyle seyler yasıyorum hsg falan bilmezdim hakkınızı helal edin bana bir yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden stres yapmaya başladım offfff 😐 😭😭😭🙏🙏🙏