Merhaba canım anne adayları.. Ve yine merhaba benim gibi anne olup burdan kopamayanlara 😊 Klasik sözlerle başlamak istemesemde gerçekten bir gün bende burda doğum hikayemi yazabilir miyim diye düşünüyordum şimdi 15 günlük anneyim çok şükür.. 8 Kasımda 40 haftalık olmuştuk ama gelmeye niyeti yoktu oglusumun. Doktorum çatı muayenemi yaptı 2 cm açılman var ama başı çok yukarıda dedi , her gün nst girecektim bundan sonrası için. 9 kasım da tekrar gittim doktorum sen bu gece doğurursun 3 cm olmuş sancinda başlamış dedi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum. Gece tabi bekledim ama yine hiç birşey yoktu. 10 kasım sabah gittim Açılma aynı suyun azalmış bugünde olmazsa sezeryan alırım dedi. Ben hastaneden çıkarken elimden gelen herşeyi yapmayı kafama koymuştum. Eve geçerken plates topu aldık. Önce yaklaşık 5 6 km yürüyüş yaptım sonra eve geldim sıcak suda belki 1 saate yakın squat yaptım, sonra plates topunun üzerinde saat 18.00 dan 22.00 a kadar zıpladım ve egzersiz yaptım. Lavaboya gittiğimde kanlı akıntı gördüm ve anladım az kaldı kavuşacağız diye. Uyumaya gittim saat 23.00 gibi vajinama sanki bıçak saplandı zorla ayağa kalktım, sakin olmalıyım diye kendimi telkin ederek evin içinde yürüyüşe başladım. Önce 20 dakika da bir geliyordu sancim sonra 2 saat içinde 5 dakikaya düştü ve ben 2 saat boyunca evin içinde hep yürüdüm. 5 Dakikaya düşünce annem ve eşimi uyandırıp hemen hastaneye gittim. Ebe muayenemi yaptı 4 cm sabaha anca doğurursun çok fesatlikta yapma sancin o kadar yok dedi ama benim hissettiğim sancı git gide artıyordu şiddeti ve sonlara dogru ebeye ya dogumhaneye al doktorumu ara ya da burda ıkınmaya başlarım dedim çünkü büyük abdestim geliyor gibi hissediyordum ve baya bağırmışım kakam geliyor diye 🤭😊 ebe gelip nst ye bakınca sancılık 40 larda olduğunu söyledi sonra açıklığa baktı tam açıklık, o zaman farketti nst bozukmuş 🤭 doktoruma haber verildi , ben dogumhaneye alındım 2 ıkınmada yavrum kaydı içimden ve herşey gerçekten bitti.. Ne acım kaldı ne korku ne sancı, dünya çekildi oğlum ve ben kaldık sanki. Kokusunu içime çektiğim an bu dünyada bu duygu hariç herşey yalanmış dedim. O andan itibaren ordaki hemsirelerden bile korumak istedim yavrumu. Çok farklı bi duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dogumdan sonra ememedi yavrum 2. Gün sarılık oldu ama ben pes etmedim onu hastaneye bırakıp eve gelemezdim o sebeple yarim saatte bir uyandırıp emzirdim ve atlattık çok şükür. Başka Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz canlar