BegmkbraKansiz SerenYiitolu kapansın devam ediyor kapansın sen aç kapansın aç devam ediyor gümcellemeye
NeslihanCaykara Bildirimler kısmından hızlıca bütün uygulamaların bildirimleri izin ver kısmını kapatın sonra güncellemeyi deneyin
Kurtum Damla________ birtek ben yaşıyorum sanmıştım güncelleme gelmediği için sorunun bundan kaynaklandığını düşünmedim. Az kalsın formatlayacaktım. Sonra dedim yine de bi güncelleyeyim düzelmezse mecbur format dedim. Çok şükür düzeldi ☺
Adelimm Kızlar ben dün apple ı aradım bozuldu sandım hatta servise gönderecektim ondan aradım sorunu anlatınca ayarlara girin bildirimler- tek tek bütün uygulamaların bildirimini kapatın güncellemeyi yapın otomatik geçiyor zaten bende şuan sorun yok .
MadinaCaki Damla________ güncelleme yapın ondan sonra 10-14 dk telefonunuzu kapatın, düzelecek, evde 2 tane iphone-da öyle oldu, çok panikledik ama düzelttik👍🏻
BahriyeMavi Damla________ evet bendede aynı sorun var ama güncelleme gelmiş yeni güncelleme yapılınca geciyor sorun
Sinemkurtkarakussk35 Benimde oldu ben daha yeni öğreniyorum herkesin olduğunu ayy bi korktum bi korktum neden oldu diyerek bende valla çıldırcaktım dün uğraş uğraş önce sıfırladım sonra yazılım güncelledim oldu benimde dün ayy vallahi iyi yalnız değilmişim 🙈
Damla________ adm benle alakası yok he söyleyeyim ben burda açtım konuyu yazılanlar ortada zaten boş şeylerle isim olmaz yanı bilginize 😉
KeriminAnnesi Damla________ ekran kapanıyor yuvarlak daire dönüyor sonra parola isteyip açılıyor sizinde öyle mi kızlat
aaslii8 Ayarlardan happymom a girin siri ve arama yı kapayın bildirimleri de pasif hale getirin kapayın benimde anca bu sekilde sorun düzeldi
NesrinDefne Damla________ Benim ilk dün sabah oldu ekran siyah olup yükleniyor işareti çıkıyordu bi de aşırı ısınıyordu telefonu açıp kapadım düzelmeyince müşteri hizmetlerini aradım genel bir sorunmuş bildirimleri kapamamı ve güncelleme yapmamı söyledi 🙄 Bildirimleri kapatınca geçti sonra güncellerim diye bıraktım telefonu az önce yine aynısı olunca güncelleyeyim belki geçer dedim zar zor güncelledim bir daha olmaz inşallah 😒
Dilekerdmr Damla________ benimde dün öyle oldu sinir oldum güncelleme yapmadı ilk sonra eşim gelince yine yaptık oldu şükür servise vericektim yoksa 🙄