OlgaArslan EmineGneDemir ayarlar bölümünde bildirimler var onları tek tek kapatın sonrasında ayarlarda güncelleme bölümü var oraya girince güncelleme gelmiş olacak size 11.2 onu güncelleyince düzeliyor. Yani bende düzeldi bi deneyin sizde
Ozlemr OlgaArslan güncelledim düzelmedi ayarları sıfırladım düzelmedi en son bildirimleri tek tek kapattım düzeldi çok şükür. Bu konuyu başlatandan da buraya yorum yazıp yardım eden herkesten de Allah razı olsun
Burcuk Güncellemeyi 1saatte yaptı ama gerisi gelmedi :/ genelde 1 yazıyor ama şimdi indir aktif değil
Asya Damla________ evet iki gündür giriş yapamıyodum foruma bu gunde kapanıyo tekrardan virüsmü var programda acaba
FadimeUysal Simgek benimkide 7 plus ayarlara gir yazılım güncelemd iste yazıyo zaten altında sonra 11.02güncelemmesi geliyo o güncellrmeyi kabul et düzeliyo😉
Birprensesannesi_ Telefonun şarjı bı anda pat dıye %5 e düştü şarja taktım şuan açılıp kapanma yapmıyor şarj aleti ile yaşıyacagız sanırım sorun duzelwnw kadar
Sultan Simgek canım benimki de 7 plus güncelleme var bende güncelledim 1 saat oluyor WiFi bağlanarak ara güncellemeyi ara ara gir bak mutlaka var
SenemAlmasulu Bende de aynı sorun sabahtan beri alarm da çalmamış allahtan uyandım yoksa işe geç kalacaktım 😳😳😳 güncelleme gelmişti biraz oluyor ama yüklemedim eve gidince hemen inderecem
Emineymen Damla________ geceden beri bir tuhaf alarm çalmadı ekran kapanıyor en sonunda güncelleme geldi düzeldi