ikizlerimveben Merhaba Arkadaşlar, Bebek deterjanı öneriniz var mı ? Katkısız doğal bişey olmasını istiyorum siz neler kullanıyorsunuz?
aeh ikizlerimveben 1 yaşına kadar Sabun tozu ve uni baby sıvı kullandım. Sonra boron kullanmaya başladım. İnstagramda Muhendisinoğlu sayfasına göz atın temiz içerikli ürünleri inceliyor
Myssr ikizlerimveben muhendisinoglu sayfasi var instagramda ordan bakabilirsiniz her konuda temiz içerikli oneriler var 😊
F-Gemi ikizlerimveben ben omo baby alıyorum yumuşatıcı çok zararlı kendimizede kullanmıyorım kaldıki bebeğime hiç kullanmam. granülleride araştırdım evet sağlıklı güzel ama makinede kalıntı bıraktığını okudum heryerde bende bebek için omo baby hipoalerjenik alıyorum memnunumda.
aay1 @ikizlerimveben duru granül doğal olanını kullanılıyorum bende hiç sabun kalıntısı da kalmadı kıyafetlerde
Mevaninannesi21 Kızlar duru granülün makineyi bozduğunu kalıntı bıraktığını falan duydum kullanan var mı öyle mi
momteacher Mevaninannesi21 ben öle düşünerek almayacaktım ama arkadaşım makinenin içine koyarak kullanıyormuş sıkıntı olmuuormuş
Mervetekmn ikizlerimveben ariel bebek ıcın sıvı olanı yumuşatıcı dalin almış annem O tıkayıp ettı sağolsun oyuzden 34.haftam