BerisMervos amin cümlemizin de vala ediyor insan hani ilklerden insan bişey anlamıyor Bnim ilk kızım doğduğu zaman 17 yaşındaydım nasıl bakılır nasıl edilir biliyordum 13 yıl önce o zaman şimdiki nesiller gibi değildik tabi 😂sonra oğlumda biraz bilgili olmuştum şöyle yaparım böyle ederim dedim daha 6 haftalık hamileydim anneme haber verdim 6 gün sonra annem vefat etti dünyam başıma yıkılmıştı ne kendimi ne de oğlumu düşünmedim sonra kendimi toparlayana kadar iş işten geçmiş oğlum 4 yaşına bile girmişti sonra çalışmaya eşime destek olma amaçlı için işe girdim 3 yıl çalıştım eşim dedi artık br bebeğimiz daha olsun dedi zaten bnim de hayalim Rabbim nasip ederse iki kızım iki oğlum olsun hep dua ediyorum sonra bir kaç ay sonra hamile kaldım düşük oldu bi 8 ay bekledikten sonra gene karar verdik oda düşük oldu TM dedim eşime hayalim 4 evlat sahibi olmaktı Rabbim iki evlat verdi iki evlat verdiği gibi de aldı getiriden vardır br hayır vazgeçtim tabi bu vazgeçme dilimde bitmişti aklımda kalbimden bitmemişti eşime dedim br kez daha şansımızı deneyelim Rabbim bize ne uygun görürse odur dedim ve 13 ay sonra hamile kaldım yani diyer hamileliğimle bu hamileliğim olana kadar 4 yılımız geçti ömrümüzden olsun dedik çok şükür şimdi 37+2 günlük olduk Rabbim nasip ederse yavruma kavuşurum bu sefer çok plan yapmıyorum şöyle yaparım böyle ederim demiyorum ama elimden geldiği sürece imkanlar şartlar fırsat verdiği sürece tabi Allah ömür verdiği sürece bu hamileliğimi ve bebeğimi adam akılı büyütmek istiyorum. Acemilik olmadan her şeyin farkında olarak yapmak istiyorum en çokta emzirmek istiyorum Allah bütün annelere sağ Salim yavrusunu kucağına verdin bnim de inşallah kusura bakmayın biraz uzun oldu 🙈