BerisMervos İlk bebeğim sağdaydı yani kızım ama şimdiki solda arkadaşlar ikisi yeri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı???
Angelsmom29 BerisMervos benim oğlum sağdaydı bu bebekte sağda ultrasonda da sağdaydı oğlum bu bebeğimde ultrasonda da sağda cinsiyetini bilmiyorm yeriyle ilgisi var mı bilmiyorum
Erdem21 BerisMervos ne tuhaf! kızım hep soldaydi. Buda solda ama doktor erkek dedi. Demek alakasi yok. Ama bazen diyorum doktor mu yanıldı.
zynpcknn Tdof26 canım valla benim bebek kendine solda yer yapmış bende sandm kız ama ☺️ cinsiyet erkek
Angelsmom29 BerisMervos anladım canım hayırlısı olsun hakkında yeriyle ilgisi var mı bilmiyorum benim ikisi de sağda
BerisMervos Ozlem5555 ve Esrayd ikinizinkide solda ama cinsiyet frklı demek sağ sol teorisi doğru deil🤗
Ozlem5555 Benim de ilk gebeliğim hep solda hissettim Dr ultrasonda bakarken de sadece sol tarafa bakıyordu cinsiyeti erkek. 💙🐣
BerisMervos Erdem21 kaç haftalıksın??bnm iki kızımda sağdaydı ama ikinci kızımdada ilk erkek demişti doktor
Erdem21 BerisMervos hadi ya. Kaçıncı haftada erkek dedi. Ve sonra kız olduğunu söyledi. Benim kızım hep soldaydi. Bunu sağda kiprandigini hissediyorum. Ama solda agirinca acaba solda mi diyorum. 13te yüzde 80 kemik yapısına göre erkek dedi. 15te kesinleşti.
BerisMervos Chucky hadi yaa vala ne isterim bu en başta hayırlı ve sağlıklı olması sonrada erkek olması iki kızım bu erkek olsa ne guzel olurdu
Erdem21 BerisMervos canım şuan 17. Haftamdayim. 15+3te gittim. Kesinleşti. Ultrasyonda 3 4gun ilerde.sen hangi hastane ve hangi ildesin