Busra8080 Merhaba hanımlar 😊 benim 14 ocak son adet tarihim ve ben bu hafta olaylarini karıştırıyorum benim hesaplamarima gore 16 hafta ama telefnumdaki uglama 18 hafta diyo ??
deletedmom43 Busra8080 Hamilelik haftaları 6 gün oluyor. Bizim günlük kullandığımız gibi 1 hafta 7 gün değil hamilelikte 🙂 6 gün 1 hafta 🙂
Esraumit Busra8080 yarın tam 18.haftaya giriyorsunuz neden yanlıs hesaplıyorsunuz ki? Doğum tarihi 21 ekim doktor size demiyomu kac haftalıksınız?benim soylediğim tarihle doktorun soylediği tarih aynı oluyor
Rasev Busra8080 zor bisiy diyilki 14 ocakdan 21ocaka kadar 1hafta 21den 28e 2hafta boyle hesapla alirsin cevabi😁
Busra8080 Esraumit evet 21 ekim dedi 14 ocak adet tarihim 1 haftayida saymiyodum ben adet gördüğüm icin
Esraumit Busra8080 çok yanlıs yapmıssınız basta oyle desenize 😁 siz ilk adet oldugunhz günü hesaplayacaksınız
Esraumit Busra8080 adet gördüğünüz için değil zaten o hafta içerisinde ne oluyorsa oluyor.sizin onu asla es gecmemeniz lazım.inşalah doktora ilk adet oldugunuz gunu dediniz değilmi?
Busra8080 Esraumit evet evet söyledim 😊 ilk gebeligim hic bilgim yok öğreniyorum yavas yavas sayarim artik ilk zamandan bu yana 😉 teşekürler