Elif2409 Bebeği 35. Haftalarda doğup kuveze alınmayan var mı acaba 😔 ciğer geliştirici iğne yapıldı 31. Ve 35. Haftada
Smgyy Elif2409 canım ciğer geliştirici bir tane bile vurulmuş olsa bebeğe cok büyük faydası oluyormuş. Senin nişan su vb mi geldiki tehliken mi var ilaç başlamıştır doktorun benim 30 haftalıktan beri vardı ciğer geliştirici vuruldum hep ilaç kullandım cok şükür 38 haftalığım daha da gelemeye niyeti yok sakin ol iyi düşünmeye çalış
Pome Merhabalar benim meleğim 35.ci haftada doğdu kuveze alınmadı çok şükür sağlıklıydı gerek duyulmadı
Elif2409 Smgyy benm göbek boyu küçük kaldı kilo ilerlemedi o yüzden alalım dedi. İçerde beslemiyor dışarıda besleyelm dedi
WmonallissA İlk bebeğim 35+6 da oldu, kilosu 2800 dü, sarılık olduğu için bir kaç gün hastanede kaldık, başkada bir problem yaşamadık.
62fatma Elif2409 evet 35 haftalık iken geldi 9.gün kuvezde kaldı korkma hiç bsy olmaz yalnız tek sknti bebek biberona alışmış göğsü almıyor
Feerihan Benim de 35+5 de doğdu 2 gün küvez de kaldı çıktık şimdi 2380 gramla sarılık için gideceğiz teste hayırlısı