Duygusyksyk 36+4 haftalıgım suyumuz biraz fazla olduğundan kıpır kıpırız ne zaman doğum pozisyonu alırız bilemiyorum 🙄😑
YazCilegi Duygusyksyk 34 te makat gelişti. 3 gün sonra 36 olucaz kontrolümüz var merak ediyorum. Bi de baş aşağı dönen bebeği nasıl anlıyosunuz?
Duygusyksyk Elif00 benimde 35 haftamda dönmüştü. Ama şimdi yine ters döndü😂 inşallah senin öyle olmaz
Selinnusta YazCilegi şahsen benim 19.haftada döndü o zamandan beri aşırı idrara çıkıyorım alt taraflarda baskı oluyor şu an 36 haftadayız bazen çıkacak sanıyorum kafasıyla bastırıyo çünkü
NobleMom YazCilegi Benim bebeğim 30. haftasında dönmüştü. O günden beri sert tekmelerini ya kaburgalarımda ya da göbek hizamda hissediyorum. Bahsedildiği gibi vajinal bir baskı hissetmiyorum. Sadece tuvalet ihtiyacım olduğunda çok zor yürüyorum 🙈 neyle alakalıdır bilmem ☺
oglusunakavusmayibekleyenanne benim oglusum hala makat gelişte keyfi yerinde anlaşılan şuan da dönmeye niyeti yok 😂😂
ebruaren Selinnusta ayy bende de aynısı oluyor sankı vajınama bır sey batarmıs gıbı garıp bısı degıl mı
Gudigudi Selinnusta 19. Hafta gibi erken evrelerde basasagi dönmesi dogum pozisyonu aldigi anlamina gelmiyormus. Birdahaki kontrolde makat gelisi seklinde gorebilirsin canim bebegini😊
FeriDEniz 32 haftalığız. İki gün önceki kontrolde döndüğünü öğrendim. Zaten daha sık tuvalete çıkma, yürürken rahmime baskı yapma gibi belirtilerden anlamıştım döndüğünü.
NNeslihaNN YazCilegi doktor söylüyor dogum pozisyonu almıs diyor benim 33 haftaya kadar yukardaydı 34 de dönmüş mesela 35 deyim çok agrı yapıyo