Gzmskr Göğüs ucu kremi ne zaman sürülmeye başlanır?Ben 33 haftaligim şimdi sürmeye başlayabilir miyim?Erken den başlasam bir sorun olur mu?
Aylin58 Gzmskr ayva çekirdeğini suya koyup bekletince jöle kıvamı alıyor onu sürmek iyi geliyormuş hemde doğal bende şuan 38+3 deyim ondan yapıcam
Tugba81 Gzmskr Bana doktorum 26-28. Haftamda başlattı yavaştan süt kanalları oluşuyor çatlaklar olabilir diye bence sizde başlayın ama doktorunuzun önerdiği kreme başlayın
Tugba81 Aylin58 Ayva çekirdeği çatlaklık için değil göğüsü daha büyük ve olgun göstermek için kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla
ozlem-06atli sedadmrelll Mustela kullanıyorum çok memnunum. Çatlayıp yara olmuştu. Trendyoldan aldım.
C_inanc4235 Lansinoh lanolin diye bir krem var biraz pahalı 40 ml olanı alsanız bile yeter o derece iyi bir krem emerken bile kullanılabiliyor küçük ve pahalı ama fındık kadar sürmek yetiyor :)
Ftmklbk Gzmskr 6 aylıkken kullanmaya başladı arkadaşım. Lansinoh mu neydi adı tam hatırlayamadım. Doğumdan sonra bir iki gün sadece sizi yaşadı başka bir sorun olmadi. Kanama çatlama vs. Bende başlıycam 6 aylık olunca