Zezeyim Merhaba bebeğiniz için hangi markaları tercih ettiniz hanımlar şampuan çamaşır deterjanı gibi
irva Zezeyim Şampuan olarak sebamedin ürünlerini kullanıyorum.Çamaşır deterjanı olarak green clean kullanıyorum.
Merinosunannesii Zezeyim şampuan mustela pişik kremi bübchen deterjan daha almadım ya bebeland alacagım yada uni baby
Didem34 Zezeyim ben mustela aldm en iyi onun oldugnu söylüyorlar. Daha dogumuma var rabbm nasip ederse onu kullanacagm
Didem34 kubra2608 dalin tercih etmemeni tavsiye edrm. Ben hamilelyim 21 haftalk. Dalinin zeytinyaglı avokadolu bebek yagını kullandım göbegime gögüslerime gögülserim kıpkırmızı oldu cildim kurudu resmen kurdesen döker gibi döktüm ve cogaldı neden oldugnu anlayamadık sonra göbegimde basladı gebelikten mi acaba dedm doktorumda anlamadı cildiyeye yönlendirdi. Arastırdım meger benm gibi o kadr insan varmıski dalini kullanıpta alerji yapan vicudu döküntü yapan. Bıraktıktan 1 hafta 10 gün sonra kendine geldi vicudum resmen o derim soyuldu deri attı
kubra2608 Didem34 öyle mi 😕ben hep iyi olarak biliyordum kardeşim de kullandı kaç sene Bi sıkıntı olmayınca bende o yüzden almıştım 🥺
elisas-mom Didem34 sizin cildinizlede alakalı olabilir bence. Yada her cilt tipine uygun değildir.ben bekarligimdan beri kendime Dalin yağını kullanıyorum hatta guneslenirken bile,hamilelik sürecinde masaj icin ve göbeğime extra sürüyordum nemli kalsın diye ben hiç bı sorun yaşamadım. Ama bebekler için birsey diyemem bebek cildi çok daha hassas en doğalı en iyisini kullanmak gerek.
Melikeakkc Zezeyim şampuanını set çantalı olan musteladan aldım, pişik kremi sudocrem, deterjan baby me sıvı deterjan canım .
htcedgn Zezeyim şampuan ve deterjan amway ürünlerini kullanıyorum. Bebek yağı ve sütünü de bübchen kullanıyorum. Hepsinden çok memnunum🌸🌺
elisas-mom Zezeyim tüm saç vücut ve bakım ürünlerini mustela aldım. Çamaşırı için Dalin sıvı deterjani aldım.
Evalong Şampuan, bebek yağı, losyon, pişik kremi mustela aldım. İkinci seçenek pişik kremi sudocream aldım. Deterjanlari da sıvı olarak u green clean ve siveno, granülde de dalan tercih ettim.
Evalong Ttugbatrn evet ileri derecede pişik olma ihtimalini göze alarak sudocream aldım. Bebekler için kullanmazsam kendime kullanırim 😊 cilt yanığı, lekesi,sivilceler için mucizevi bir kremmis
Neslihan1903 Zezeyim şampuan bebe yağı pişik kremi vücut losyonunu musteladan alacağım deterjanıda minoris organik alacağım 🤗