67_68nf canım sakın aldırma benim yakın bir arkadaşımın ablası da aymış enin muhabbet gibi çocuğun annesi dolduruyor adamda dolmaya müsait zaten kadın aldırmak istememiş ama zorla aldirtmislar 2 çocuğu daha varmış aldırmazsan evlilik biter çocukları göremezsin falan kadın mecbur kalıp aldırmış ama şimdi gör ki hiç gün yüzü görmüyor o günden sonra kocasından ayriliyorda o yetmiyor çocuklarından çekiyor yetmiyor şuan ki e sinden de ve çocuğu olmuyor kaç senedir çocuk sahibi olamamış sanırım 2 ci eşi boşamış diye duydum Allah rızası için sakın aldırma Rabbim gücü de kuvveti de iradeyi akli bizlere vermiş önemli olan kullana bilmek o bebegin canına mal olursan bir ömür yakanı bırakmaz ben çok uğraştım bebegim olsun diye ilk gebeligim çok şükür Rabbim 3 verdi 2 si karnimda öldü çok şükür biri benimlen çok söylendiler olmuyor etmiyor bak gördün mü falan Rabbim o ağzı bozuk çenelere karşı 3 verdi yine çok şükür bizim istediğimizi bize nasip eyledi 1 kızım var yapma etme cana kıyma ben kıymadım onlar kıyıyor deme eller ayaklar senin sen onlarla gidiyorsun hem bebek hemde ellerin ayaklarım ahirette her şeyi anlatacaklar hem bubdunyada hem öte tarafta azabın olmasın bırak gerekirse ailen arkandaysa ayrıl gitsin