[silindi] Daha önce katıldığı tartışmalara baktım şimdi. Tartışmalarda 7yı konuşup anlaşarak severek evlendiğini evlendikten sonra tanıyamadığını söylemiş.Eşiyle 1 hafta önce tartışmış ve şiddet gördüğünü belirtmiş. 8 saat önce aktif görünüyor. İnş bebeği ve kendisi iyidir . İlk senaryo gibi gelmişti ama diğer tartışmalarda yazdıklarını görünce üzüldüm
Mumsyyy [silindi] belkide diger arkadaslarin dedigi gibi baristilar 8 saat once girip uygulamayi sildi heralde, 2 gundur eve gelmiyor esim diyordu, demekki yaninda esi ki giremiyor
Merveakbb Gerçekten herkes bi açiklama bekliyo ama postun sahibi cevap bile yazmiyo sürekli girio bakiyorum bişey paylaştimi diye onca kişi cevap bekliyo yani
babymomyy 67_68nf ay lütfen bi haber ver bütün tartışmayı okudum girip girip duruyorum yazdın mı diye aklımdan çıkmıyorsun inşallah kötü bi sonuç olmamıştır.
Sevnur5656 67_68nf Ne yaptın merak ettık inşallah iyisindir bebeği aldırmadım diye haber verirsin inşallah
Lfrgdn Insallah aldirmamissindir hepimiz senden haber bekliyoruz 22haftalik hamileyim. Onun hareketlerini hissetmeye basliyorsun ya dunyalar senin oluyor bak saat sabahn 4u Rabbimin mucizesiyle ayaktayim. Rabbim beni bu uykusuzluga simdiden alistiriyor sukurler olsunki. Allah sana da yasatsin bu guzel duyguyu insallah bacim allah yardimcin olsun hayirli haberlerini bekliyoruz 🤲🏻
Tatliheyecan Hepimiz eşlerimizi inanıyorumki çok seviyoruzdur onlara onlarda bize çok bağlıdır ki ama hep kötü sonucu düşünüp ayakları üzerinde bir kadının durması lazım. Allahım yaşatmasın bu durumu ama işim var gücüm var sağlığım var ailem var ha olmasada ben varım çocuğuma yeterim. Kadın olarak çok sinirleniyorum ya bu ne böyle zorla yapacak etcek hangi devirdeyiz doktora bu durumu söylemen yeter. Allah yardımcısı olsun ne diyim kime kızsam bilemedim.
Melek25 67_68nf canım herkes senden bir haber bekliyor merak içinde bıraktın bizi iyim yaz rahatlayalım hepimiz birer anneyiz senin için üzülüyoruz 🙏
Cellist61 2 günden beri her an aktiftin. Dün foruma girdiğin halde onca insana bir cevap bile yazamadın. Valla ben şahsen inanmadım konuya. 2 gündür burada yatıp kalkıyorum ne gelen var ne giden…
istanbul3434 Cellist61 ya da kocasiyla baristi bilemiyorum ama 2 gundur bu kizcagizi dusunmekten uykularim kaciyor. Belki imkani olmamistir foruma girmeye ama 2 saniye girip iyiyim yazmak da cok zor degil. Sanirim ben de inanmamaya basladim.
Mumsyyy Evet 16 saat olmus aktif olmayali, girmeyecek bence de, neyse gercekse eger insallah kotu bir sey olmamistir
NefesDeniz Canım benim güzel kardeşim bak kaç kişiyi merakta bıraktın en azından bi iyiyim yaz bize illa ne yaptığını anlatmak zorunda değilsin. Aldırdın yada aldırmadın belki barıştın eşinle bilemeyiz o kısımı artık inan kimse düşünmüyor sen sadece iyiyim yaz gerekirse çık uygulamadan.
Nurunannesiii12 NefesDeniz herkes gibi bende kızın iyi olduğunu öğrenmek istiyorum . Eğer gün gürültülü geçtiyse yazamaz bile hele aldırmışsa yanında onlar vardır.ne diyelim.allah büyük sonunu hayırlara cikartsin. Hayırlısı olsun. Ve lütfen böyle paylaşım.yapan kadınlar için söylüyorum.guvenlikleri tehlikede ise bi isim versinler adres bıraksınlar bana bisi olabilir şuraya yazıyorum 0olisi arayın bisin desinler .biz sadece aksaray da yasadigini biliyoruz kendi soyledigi kadari ile. Faydamiz olur zararimiz dokunmazdı kendisine.
NefesDeniz Xthinker İnşallah yatarken aklımda kalkıyorum aklımda yani bişi mi geldi başına ne yaptı Allah korusun