Ebru42 Kızlar bütün vücudum çok fena sekilde kaşınıyor sanki böyle igneler batıyor vücuduma dün bütün hormon testlerini yaptırdım herşey normal çıktı. Başından böyle bişey geçen var mı ne yapmam lazım kaşıdıkça kabarıyor heryerim çok fena durumdayım😔
skuscu Ebru42 bende de olmuştu uyuyamıyordu halen her yerimde yara izii var kanımd enfeksiyon cıkmıştı oda alerjileri tetklemş olabilir die hitrizin adınd bi ilç vermişti aile hekimim kadın doğum a gittiğim de de su değince acıyıp acımadığını sormuştu özellikle acımadığı için sorj yok demişti hitrizin de geçirmişti cok şükürler olsun
Hanifeanli Ebru42 uyuz kapmış olabılırsin bende geçirdim cok ağladım geceleri uyandırıyordu beni o kadar doktor ilac yazdı eczane kandı yapıyor üç gün sürdüm yıkanmadim üçüncü gün yıkandım ve ütülü eşyalarımı giydim ütüsüz gitemıyorım hala kolay gelsın ne diyim cok ugrastıryor 😔
irva Ebru42 Yarar yarar benim de aynı olmuştu hamileliğimde çünkü.Ben onunla 2 günde kestim kaşınmaları.Hamilelik boyunca da o sabunla duş aldım.
Ftmgns Gebelikte kaşıntı problem olabilir. Bence doktoruna danış. Hastaneye gitmek istemiyorsan telefon sosyal medya vs kullanarak ulaşmayı deneyebilirsin. Geçmiş olsun.
Ebru42 Ftmgns dün gittim bütün testlerin degerlerim normal çıktı oda gebelikte olur bazen dedi ama ben artık dayanamıyorum aglıyorum inanın ki çok kötü Bi hal aldı bütün vücuduma dikenler batıyor sanki😔
egeninincisii Ebru42 İnşallah uyuz değildir 😓 salgın var çünkü. Biz de yakalanmıştık. Çevrenizdekiler de kaşınmıyorsa sıkıntı yoktur.
Ftmgns Ebru42 krem falan yazmadı mı ? Benim de hafif bi kaşıntım vardı bi losyon yazdı istersen ismini vereyim ?
Mervebilgin Ebru42 bende de aynı durum vardı 32. Haftada başladı 3 hafta sürdü gebelik alerjisi pupp diye geçen bir hastalık yüzüm hariç her yerim kıpkırmızı döküntülerle doldu gece gündüz kaşınıyordu cildiyeye gittim krem losyon verdi döküntüler geçti kaşıntılar tamamen geçmedi ama azaldı. Ancak doğum yapınca geçiyormuş tamamen
irva Ebru42 Benimde cildim kuru 13. 14.haftalarda yaşamıştım bu durumu bende.Testlerim her şeyim normaldi.Doktorum bu sabunu önerdi aldım kullandım çok da iyi geldi.Yıkanırken kurutuyor gibi gözüküyor ama cilde öyle kuruluk vermiyor.Çok rahatsız ederse seni kuruluğu bebe yağı sürersin cildine.
Ebru42 Mervebilgin benim daha yarın 11 haftalık olacak çok erken başladı son haftalar olsa idare edecem ama şimdiden başladı bitmezse hamileliğin sonuna kadar diye çok korkuyorum 😔
Mervebilgin Ebru42 bende bitmeyecek sanıyordum ama moral çok önemli gerçekten ve bir cildiyeye gidin mutlaka rahatlamanız için kremler verecektir bide aleo Vera jeli sürebilirsin o da iyi gelmişti bana
Ebru42 Mervebilgin jelim yok da hemen kesip süreyim ondan evde fidanı vardı var çok teşekkür ederim çok sagol ❤️
irva Ebru42 Testleriniz normal çıkmış yazdığınıza göre.Ya stresten ya da hormoneldir.Bana da öyle demişti çünkü doktor.