TuEy Kizlar merhaba bu özel bölge temizliğini nasil yapıyorsunuz acaba 7 aylık hamileyim göremiyorum artık 😣
hande123 TuEy maalesef jilet son zaman ağdaya giderim diyordum rahim ağzı yumuşadığı için doğumu kolaylaştırır diyorlar bi arkadaşımda ağdadan doğuma gitti o korkudan jiletle alıyorum
Betlgkcee TuEy bikere git agdaya ilkte acı olur ama ikincide çok kolay geçer tüy gibi çıkıyor az az acı olmuyor kasma kendini sadece en temiz ağda utanma canım çok kişi var bizim gibi ağda yaptıran
DilekAlkanat TuEy doktorlar tuy dokucu kremi gebelikte tavsiye etmiyor. Agdada canim acir diyorsan tek yapicagin jilet.
Alparslanaliannesi Valla ayna koyuyorum yine de zorlanıyorum korlemesine yapıyorum ama son ay agdaya gidicem 32 haftamdayim
Turtam TuEy En qüzeli aqda doqumuna az bı sure kala aqdaya qit zaten doqumdan hemen sonra cıkıo kıllar cunku hormonsal deqısım oluo 🤷🏻♀️
KaderGlserinOk Daha önce epilasyon yaptırmıştım o yüzden biraz rahatım ama maalesef genital bölgem tam bitmedi ve bitmiyormuşta 2 ayda bir kuaföre ağdaya gidiyorum en rahatı 5 dakikada bitmiş oluyor.
DilayVardar KaderGlserinOk benimde öyle cok azalma oldu ama asla bitmiyor 2 ayda bir agdaya gidiyorum biktim acisindan valla 😤
Lolipop TuEy canım ağda en rahatı ramazandan dolayı gitmedim ben traş bıçağı ile aldım bu ay böyle daha sonra ağdaya devam