PeLinAvcErtrk Merhaba arkadaşlar bi tanıdıpumda varikosel hastalığı çıktı ve mikrocerrahi ameliyatı önerdiler bu ameliyatı veya hastalığa sahip olupta hamile kalan arkadaşlar var mı acaba Lütfen yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim🙏
Zuve PeLinAvcErtrk benm esimdede çıktı çok üzüldük bebek bekliyorduk olmuyordu. Nette okuyunca insan korkuyor açıkçası.ogrendigimizde zaten ikimizde yıkıldık meğerse hamileymisim. On gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Eşimde iki taraflı varikosel vardı. Ameliyat olmadı henüz.
Sulecan PeLinAvcErtrk merhaba canım benim cok yakın bi arkadaşımın eşi oldu 2 çocuğu var keza eniştem oldu bi tanede yeğenimiz var Hersey rabbimden bu operasyon çocuğa engel değil aklınıza böyle seyler getirmeyin bol bol dua edin rabbimin izniyle olur insallah🤗
Nisanurr PeLinAvcErtrk canım benim eşimde vardı geçen sene Nisa’n ayında ameliyat oldu temmuz ayındaki hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu doktorum bi ay korunmamı söyledi eylül ayındada hamile kaldım şimdi 38 haftalığız Rabbime şükür 🙏💙
PeLinAvcErtrk Sulecan Zuve EmreSonglSoykan KadirSelinSar hepinize cok teşekkür ederim içimi rahatlattınız allahım hiç kimseyi çocuksuz bırakmasın🙏
EmreSonglSoykan Benim esimde de cikti canim bebek dusunuyorduk doktor ameliyat olmazsan olmaz dedi esim ameliyat olduktan 3 gun sonra hamile oldugumu öğrendim
KadirSelinSar Eşim bekarken ameliyat oldu varikoselden 5 sene cocugun olmaz demiş doktor ameliyattan sonra 2 sene sonra evlendik suan 7.ayımdayım evli olarak ve 3 aylık hamileyimm