Oznurcakir Sol taraf yumurtam 16/17 cm büyümüş daha fazla nasil büyütebilirim önereceğiniz bitkisel yiyecekler varmi Suan incir ve havuç tüketiyorum .
Alwayshope Oznurcakir canım bir yemek kaşığı bal içine bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı da çekilmiş çörekotu koy karıştır macun kıvamına geliyor zaten her sabah aç karnına bir çay kaşığı ye ben çok faydasını gördüm her seferinde
kelebekmisali1 Oznurcakir nar suyu kesinlikle bana da doktorum soylemsti canm ben faydasini iyi gördüm☺️ bnm cok kucuktu. Kontrole gtiigimde 2 tane birden 18 mm olmuşlardı🙏
Alwayshope Hatta benim yumurtalar küçük kalmıştı ben bu karışımı yaptığımda doktorlarım şaşırmıştı sen ekstra ilaç mı kullanıyorsun hemen büyümüşler diye
Alwayshope Oznurcakir inan hiç bilmiyorum ben kadınlar kulübünden öyle görmüştüm bir çay kaşığını sen kendin ezmeye çalışsan havanla falan belki ezilir
Oznurcakir Yasemin0728 onuda gün içerisinde yapıyorum suyunu sıkarak bugün incir be havuç suyuna başladım bakalım😍
Yasemin0728 Oznurcakir inşallah büyür canim. Benim geçen hafta cuma iki tane yumurta olusmus biri 11 mm biride 14 mm di sona salı günune kadar nar ve havuç yedim salı kontrole gittim 3 tane yumurta olusmus toplamda 18 ve 19 mmler
Oznurcakir Yasemin0728 benimde solda 16/17 cm di ama kendiliğinden çatlamasını beklicem o yüzden incir suyuda etki ediyormuş baktm bugün Saraçoğlu tariflerine