KubraaaD Yesim18 bana şeker türlü yiyecekleri içecekler tabi meyve dahil rüyanda bile görme dedi :( gel gibi bide nasıl görmiyim. Deli tatlı istiyorum. sebze ağırlıklı balık et tavuk günde 1 tam buğday ekmek günde 1 meyve Yemen gerekiyor…
Busramusti Yesim18 tatlı makarna Pirinç pilavı patates. Doktorumda bana bunları yasakladı diyebiliriz ekmegide buğday yiyip azalttım 1 haftadir bakalım ne olucak bu saydıklarımi aynı anda tüketme dedi doktorum ben sadece sabahları ekmek yiyorum makarna yiceksemde az ve yağsız yedim 1 kere
Yesim18 KubraaaD bende Aralık 8 de şeker yüklemesi yapılacak çok merak ediyorum şekerimi inşallah şeker çıkmaz çok korkuyorum çıkmasından
Aysn6767 KubraaaD ekmeği fazla kesmişler gibi 🤔 bende gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum günde 2 porsiyon meyvem var ama yanında süt yada yoğurtla, ekmekte tam buğday, çavdar yada kepek sağlıklı olanlardan kahvaltıda 2 dilim öğlen 1 aksam 1 şeklinde
Deniz-berkay Busramusti Aysn6767 gebelik şekeri yaptırmadm daha yarın yapılacak fakat suyum fazlaymış sizde böyle sıkıntılar çıktımı
Yesim18 Deniz-berkay benim kardeşimin suyu fazlaydı 6 aylıkken karnında öldü bebek ama yürüyüş yap çok dikkat et kendine yediklerine aşırı dikkat et ayrintilidan 1 gün sonra ölmüş bir ay ölü durmuş karnında hafife alinicak birşey degil
Aysn6767 Deniz-berkay su azlığı yada fazlalığı bebeklerimiz icin zararlı evet, sizde beslenmenize dikkat edin, şeker testinden sonra sonucunuza göre doktorunuz bilgilendirir zaten, aşırı tatlıdan hamur işlerinden falan kacının
Busramusti Deniz-berkay benimde suyum fazla ama şuan benim böbreklerim de bebek baskı yaptığı için büyüme var o yüzden fazla olmasınin şu durumda iyi olduğunu söyledi doktorum
Aysn6767 Yesim18 keşke bu kadar hassas bir konuda böyle bir acıklama yapmasaydınız, önemini vurgulamak istemenizi anladım ama, karsı tarafa panik ve stres sebebi oldunuz bence
Yesim18 Aysn6767 öyle biliyorum ama dikkat etmesi gerek yürüyüş yapılmasi felan bu konular hafife alinicak şeyler değil ben söylemesem yarın bir başkası diyecek o yüzden bu konun üstüne düşülmesi gerek çünkü ben bile kardeşinden dolayı çok korkuyorum rabbim kimseyi evladoyla sinamasin ben üzülsün diye söylemedim dikkat etmesi icin
Dryalp Yesim18 patates kızartması,beyaz ekmem,hamur işi,pilav hemen yükseltiyor dikkat edin az yiyin cok canınız isterse kanınıza bakın düşükse yiyin ben öyle yapıyorum