kbbrra69 Kızlar bugun kızım olcagını ögrendim ama hala içimden erkek geçiyor kesin kız olup değişen varmı aranızda
Happymother3 kbbrra69 belırtılerınız nelerdı ? Benım kuzenımede dedıler bır sonrakınde erkek demıslerdı
Angelsmom29 kbbrra69 canım sanırım 18 19 haftalıktın sen dün yazmıştın forumda bu haftalarda kesin dediyse sanmıyorum değişmez hakkında hayırlısı olsun 🤲
Fatmaada2015 kbbrra69 benmde içimden hep erkek geçiyor sanki eminim erkek olacağına hatta çewremdeki herkes senin oğlun olacak dedi kimse kız dedi ama 15 haftada kesin kız dedi detaylıda değişirmi acaba
kbbrra69 Fatmaada2015 benimde herkez erkek dedi ve ilk çocuğumda kız hamileliğimde aynı geçmediği için erkek olduğuna inanmıştım şuan şoktayım😂
Nida_Y Happymother3 tıpta yok maalesef insanlr başına gelen şeyleri cinsiyete yoruyor. Doktorunuza danışırsanız anlatır zaten 🥰
Happymother3 Nida_Y canım burda zaten eglenmek amaclı zaman gecırmek amaclı bırbırımızde ne gıbı belırtıler oluyor ortak neyımız var onları konusuyoruz doktora gıttıgımızde zaten gerceklerle yuzlesıyoruz 🥰
izmirsibel 16 haftalık hamileyken erkek dediler Sonra özele gittim kıza benziyor dediler ve 20 haftalık olduk çoçuk kendini tamamen kapattı 😂 bu yüzden bazen net bilgi alamıyabiliriz sağlıkla gel annem ❤️