Mrvee1 Mervediz1 bu ay yaptım sadece canım. Bugün de adet oldum zaten. Hiç pik olmadı ovulasyon testi. Bir sorunum da yok aslinda. Bir oğlum var 2.5 yaşında. Evlendiğimizin ikinci ayında hamile kalmıştım
Mervediz1 Mrvee1 bende aynı canım valla istediğim ay hamile kaldım sonra kalp durmasından kürtaj ondan sonra da kalamadım bir daha 6 ay oldu işte
Mrvee1 Mervediz1 Mervediz1 oy canım benim tez zamanda hayırlısıyla bebiş haberini alırsın inşallah. Bu ay deneyecek misin bir şeyler
Mervediz1 Mrvee1 göbek düşmesi diye bişey duydum canım annemle teyzem de olmuştu, onlar kaldırdıktan sonra gebe kalmışlar , bu ay onu deneyecem vallahi çünkü tıbben hiç bir sorunum yok anlamadım bende 😏
Suna11 izmirlihatice Selam canım hoşgeldin. Ben 10 aydır bebek istiyorum 2 yıldır evliyim henüz nasip olmadı bu ah hevesle bekliyorum ☺️ ben İstanbul’da doğup büyüdüm fakat aslen Mardinliyim ve şu an Finlandiya’da yaşıyorum ☺️ Ya sen?
izmirlihatice Suna11 benim adim hatice 28 yasindayim 8 yillik evliyim aslen zonguldakliyim is gergi tayinim izmire cikti burda yaşıyorum