Zeyyakup Mutiess Tamam canım çok teşekkür ederim kesinlikle yiyeceğim cinsiyet öğrenince yazarım inşallah. 😍🙏♥️🌺
Hafise Zeyyakup ay bende ekmek arası peynir domates o kadar tatlı güzel geliyoki anlatamam aksam bazen makarna haşlıyorum yogurt üstüne baska bişe yok 🤷🏻♀️
Zeyyakup Merveakbb Gerçekten mi tek değilmişim buna sevindim inşallah bir an önce yemeye başlarız bir kere tiksindim daha yiyemiyorum şuan. ♥️🌺🙏
61anne 7haftada başlayan bulantım hicbirsey yiyememem yediğimi çıkarmam serumlar ile ayakta durdum 12haftamdayim şuan yarij kontrolüm var 1haftadir biraz biraz yemeye başladım bu haftada cinsiyeti belli olan varmı acaba ?
Zeyyakup 61anne Çok geçmiş olsun canım ben tek et yiyemiyorum mide bulantım olmadı çok şükür 12 haftada bebek kendini gösterirse tahmin bulunuyorlarmış canım evet 🌺😍♥️🙏
61anne Zeyyakup teskkur ederim canım ben et zaten normalde de yeniyordum balık severdim oda olmuyor şimdi zor bir durum Allah herkese kolaylık şifa versin
Zeyyakup Merveakbb Bende görünce midem kalkıyor zamanla geçer diye umut ediyorum et yememiz lazım çünkü canım