Mine Lamelif 🤣gazdan şişme oluyor ama benim 20.haftalarda şişmeye belli olmaya başladı herkesin farklı oluyor
burcuburcu Lamelif ilk bebekse daha çıkmaz canım 16 larda başlar yavaş yavaş ikinci bebektw çok çabuk çıkıyo ama
seymos Lamelif kişiye göre ama 1.60 65 kiloyla.hamile.kaldim 14. Haftaya kadar karnım yoktu. 15. Haftada çıktı gözle görülür şekilde bayaa büyüdü eskisine kıyasla. Zaten kasık ağrısıyla fln büyüdüğünü belli ediyor az kalmış büyür merak etmeyin 😃
Lamelif Mine Pinaryyim burcuburcu Zeynebinannesi ilk bebişim 👼Boyum 1.80 kilom 78 karın boşluğum büyüktür heralde😁 Akşamları gaZdan şişiyor kendimi bir hamile gibi hissediyorum sabah kalkıyorum dümdüz 😂
Zeynebinannesi Benim nerdeyse kizim dunyaya gelecek daha yeni herkes hamile misin cinsiyet belli mi diyor benim 8.ayda karnim cikti ic karnim genis
burcuburcu Lamelif 😄aynen öyle ben 4 aylığım akşamları 6 Aylık oluyorum resmen bikaç haftaya çıkmaya başlar sabret birazcık
Zeynebinannesi Lamelif gerci seninki cok yeni bends hemen şişsin istiyordum bence simdiki zamanın tadini cikar son zamanlar da zor her an gerci guzel benimds ilk hamileligim saglikli olsunlar da karninda buyur canim daha cok minnak seninki