Kizlar benim oğluşumda bugün geldi sizlerle paylaşıp ilham olmak istedim önce bı maşallahı izi alırım🥰🥰dün hastanede kontrolüm vardi 38 haftalık olmuştuk 26ci haftadan beri erken doğum riskim vardi şükür bugünlere geldik.kontrolde doktorum oğlanın gelmeye niyeti yok vs dedi bende de ne sancı ne bişey çıktı akşam annemgile geldik yemek yedik akşam çaya misafirim vardı onları ağırladık uyudum 2 buçukta tuvalete kalktım sonra belimde bı ağrı kabız olmuş gibi uyutmadi saat 3 oldu ama ben ihtimal vermedim 5dkya bir sancı geliyo 30sn suruyo geciyo.meryem süresini açtım evde oyalandim 45 dk böyle geçti baktım olmuyo eşimi uyandırdım gel seni banyoya koyalım dedi tabureye oturdum belime sıcak su tuttu eşim sancı gelince de çömeldim hep geçince sıcak suya devam ettik. 1bucuk saatte böyle geçti hastaneye gitsek mı vs derken bı gidip gelelim dedik saat 5bucuga geliyodu bı baktık 8 cm açıklık olmuş ben güya epidural yaptircktim sonra sancılar arttı doğum başladı o kısım biraz zorladı ben kan bile aldıramam ama kesik atılmış çok azıcık hissediyorsunuz vallahi azıcık böyle sonra 3 4 ikinmadan sonra hop oğlan geldi ama çok dikisim var en korktuğum kısım buydu ve çok yirtilmam olmasına rağmen orayı uyusturuyolar sonra dikiyolar dikişlerim uzun sürdü çünkü ben sürekli ay uy modundaydim 😂 velhasıl çok uzun oldu ama oğluşum yanımda şükür küçücük göğsüm var ama kavradı iyi kötü yarım günlük anneden herkese selam🥰