gmzns Evet anne adayları, hangi makyaj malzemesi kullanıyosunuz rimel ruj gibi şeyler kullanıyor musunuz, cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz
oykuduru21 gmzns aynı malzemelerimle devam ediyorum. Zaten normalde de dandik ve kötü sahte ürünler cilde zararlı. her zaman ki ürünlerimi kullanıyorum
sugarfamily gmzns ben herşeyi kullanıyorum en sevdiğim şey makyaj yapmak 😂😂 ama yüzüm eskisi gibi değil sivilcelenme vs yaşadığım için bakım olarak kullandigim kremler serumlar yağlar vs ise yaramıyor artık o yüzden ortada kaldım 😏
Tgncr05 gmzns valla makyaj yapmak aklıma bile gelmiyor🤷♀️😂😂😂😂 ama doğuma girerken yapmayı çok istiyorum tabi üşengeçlik yapmazsam😂
Yeppudaa gmzns rimel ve ruj maybelline. Bb missha allik missha. Far almkstim bir kac ay evvel. Cok guzel renkleri. Ama ismi cok zor 😁😁 yazamamadim😁
gmzns Yeppudaa hamilelikte makyaj kullanılmıyo diye duydum o yüzden anne adaylarına sormak istedim tabikide sadece anne adayları değil ☺️
MiasMom gmzns kullanıyorum canım da bu pis virüs yüzünden dışarı çıkamıyoruz bide maske takıyoruz ya makyaj hevesim kalmadı 😁😁 makyaj yaparsam da rimel eyeliner far pudra allık kullanıyorum, ruj kullanmıyorum malûm maskeee😁
2148 Yapamıyorum çünkü namaz kılınca makyaj olmuyor,arada yatsı namazı sonrası yapıyorum onada üşeniyorum ya,birde yapınca eşim hiç hoşlanmıyor yüz efadesinden anlıyorum kalkıp siliyorum hemen