Merveemervee1 25.haftasına giren tatlış anneler nasılsınızzz nasıl geçiyor hamilelik neler yapıyorsunuzzz❤️ Hazırlıklara başlandı mııı🐣
Myru Merveemervee1 25+0 dan merhaba 🤗🤰 mide yanması dışında bir sıkıntımız yok şükür hazırlıkları ise yarıladim sizin nasıl
Merveemervee1 Myru mide yanmasına kırmızı elma dene hayatım dilim dilim kesip kabuğunu soymadan ye bana çok iyi geliyor belki sende de işe yarar🐣 bizde ufak tefek alışverişini yarıladık devam ediyoruz bakalımmm
Myru Merveemervee1 AA öyle mi tabi denemeye değer elma da 🤗 ayva iyi geliyor da … Sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eder inşallah Rabbim hepimize
oozgee 24+6 bugün kontrolümüz vardı 700 gram olmuş. Sizin nasıl 😊 3 gün geri ama önemi olmadığını söyledi doktorum. Büyük alışverişlerimizi indirimdeyken geçen haftalarda tamamladık. Kıyafet ivir zıvır kaldi çok şükür. 😊
Merveemervee1 oozgee bizim de yarın kontrolümüz var çokk özledim bebişimi en son detaylı ultrasonda 22.haftada görmüştüm🤗 bizim büyük eşyaları aileler alacak canım bizde yavaş yavaş alıyoruz eksikleri🐣
oozgee Merveemervee1 bizimde aileler aldi sagolsunlar. Bu arada bizde en son 22 de görmüştük. Kocaman olmuş inanamadım bugün 😊
oozgee Merveemervee1 evet tam bir bebek gibiydi gerçekten. 😊 dudaklari kaşları herşeyi çok çok belliydi 🥰