Eemmyy Uzm-Nurse Suyu, kan akışı filan herşey normaldi. Ben minyon olduğum için doktorum o yüzden yapısal olabileceğini söyledi
Uzm-Nurse Eemmyy bizimkine de baştan minyon dediler sonra almamaya başladı kilo . Sağlıkla gelsin problemi olmasın yanımda olsun inşallah:(
Eemmyy Uzm-Nurse İnşallah canım sağlıklı olsunda gerisi o kadar da önemli değil. Kaç kg bebiş bu arada
Eemmyy MehZey Allah yardımcınız olsun canım. Ama en azından werdiğiniz paraya değecek onu söyleyebilirim
MehZey Eemmyy kız vereceğim bu para eşimin 1.5 aylık maaşı olcak üstelik sigortanız yoktu eşim benim adıma sigorta yaptırdı sırf özelde olsun diye 😀 olmadı ben daha uygun olan bı hastane bakınayım 😊 teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🤗
Eemmyy Uzm-Nurse çok da az değil benim bebeğim 2.500 dü bi sağlık problemi yok çok şükür canınızı sıkmayın
Kubrasnyrt Gd1992 iyiyim canım çok teşekkür ederim 38+5 oldum :) bekliyoruz heyecanla şimdilik bir belirtim yok pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor sen nasılsın iyimisin ne durumdasın 😊
Eemmyy Gd1992 Sağol canım, doğum yaptım Ewet 4 gün oldu çok şükür🙏Sende doğurursun inşallah hayırlısıyla
Gd1992 Kubrasnyrt vala bn smdıye kdr ıyıym ck sukr ama bugn baya bebek toplanıyor taş gıbı oluyor normal mı bılemedım acıle mı gtsem onuda blmıorm
Kubrasnyrt Gd1992 canım o banada oluyor son zamanlarda merak etme ama içinde bir şüphe falan olursa git mutlaka bana doktor hareket etmezse mutlaka gel hemen dedi bu haftalarda hareketleri çok önemliymiş