incikinannesi Biraz yürüyim veya gün içinde geziyim, hemen enseden ağrım oluyor. Tansiyonum hep düşük olurdu bu aralar yüksek 13.9 13.10 limon içiyorum düşüyor ama baş ağrım kalıyor korkuyorum doğrusu doktorumda sürekli kontrol et diyor ama nereye kadar böyle 😔
Nrcnnn incikinannesi Allah korusun çok önemli tansiyon ben alfamet içiyorum sizdendir kardolojiye gidin
DamlaArjen incikinannesi Merhaba bende 21 haftalik hamileyim. benimde tansiyonum normlade 100/60 bazen daha da düşüyor 90/50 olduğu bile oluyordu. Geçenler de gögsumde sanki biri oturmus gibi baski hisettim tansiyonuma bakayim dedim bir baktim ki 110/80 olmus. Cok panik oldum gene ölçtüm 120/85 olmustu. O gece gecmek bilmedi hemen doktora gittim preklemsiden korktum. Tahlil falan verdim ulrtasonla bakti bebegimin gelisimi iyiymis. Bir sıkıntı olmadığını söyledi. Surekli kontrol etmemi istedi eger daha fazla yuskelirse kardiyolojiye gorunmemi istedi. Ama benim içim rahat etmedi ertesi gün kardiyoliye gittim oda ekg falan cekti muayne etti bir sorunun olmadigini soyledi sadece surekli bakamami istedi birde tuzdan uzak durmami soyledi. Ne kadar bir sikinti olmadigini soylese de bünyem düşük tansiyona alıştığı icin beni zorluyor. Başım gözüm cok ağrıyor ensem de ağrı oluyor. Daha icim rahat degil. Boyle bir durum da ne tetikliyor diye düşünmeden edemiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
incikinannesi Nrcnnn Doktoruma söyledim yarın aç karnına gel tahlil yapalım dedi bakalım inşallah sorun yoktur😔
incikinannesi DamlaArjen Benimde genel de tansiyonum 9-10 hep bu civarlarda canım, bende anlam veremiyorum ama evden çıkıyım direk tansiyonum çıkıyor merdiven inip çıkmak yürümek gezmek bana yaramıyor ben öyle düşünüyorum evde istirahat ettiğim sürece iyiyim. Yine kardiyolojiye gittiğin iyi olmuş ben çıkınca limon sıkıp içiyorum o düşürüyor. Allah Şafi adında şifa versin bizlere sağ salim kucaklarımıza alalım🤲🏻 Benim 20 haftalık kaybım var bu ikinci gebeliğim o yüzden çok korkuyorum yaşadığım acıyı yüreğimin yangınını bir Allah bir ben bilirim kimseye yaşatmasın Allah😔