Kızlar merhaba ben 56 ile hamile kaldım ve 52 kiloya düştüm şuan 20 haftalığım ve 57 kiloyum 5 kilo mu almış oluyorum yoksa 1 kilo mu ?
Kilo problemi
Kevsersepettttt istifa ettiğin için kilo vermen normal canım hangi kilo ile hamile kaldıysan o kadar kilo almışsın
DidemYldrm anldım canm benim çok saol 😊😊
@Kevsersepettttt Aynı şekilde benimde öyle oldu 58 kilo ile hamile kaldım 55 kiloya dustum simdi iste 27 haftalik hamileyim 58.8 kiloyum dusup aldigin kadar oluyo mesela ben 3.8 kilo almis oluyorum ama hamile kaldigim kilodan heseplarsam sadece 800 gr almis oluyorum o sekilde olmuyo iste dusup aldigin sayiliyo bunu hemsirem soylemisti banada.
@Kevsersepettttt Yani 5 kilo almis oluyosun canim 😉
BusraYaman ama İstifra ederken verdiğin kiloları birden hızlı bir şekilde geri almıyor musun ben hiç kilo vermedim o yüzden yabancıyım ama doktorum çok hızlı aldığı için o kilo dan sayılmaz demişti kafam da deli sorular 😅😅
64 ile başladım 66 kiloyum 18+6
@DidemYldrm Valla canım bende anlamadım ki hastanedeki hemsire o sekilde soylemisti. Eger sayılmıyorsa 27 haftada 800 gr tek almis oluyorum zaten bebegin kendisi 1 kilo o yuzden kilo veriyosun ve aldigin kiloda sayiliyo yani 55 kiloya dustum sonradan aldim ve 58 kiloyum hamile kaldigim kiloya geldim yine 😏🤔
BusraYaman ay valla kafam karıştı bundan ben kendim hiç kilo vermedim 3 kg aldım sadece 61 kg 28+4 haftalık hamileyim