Gulhan Nadiriye-emre 3.gebeliğim önceki 2 gebeliğimde düşük yaptım malesef . Pıhtılaşma testinde önemsiz 2 gende yani heterezigot genlermde pıhtılaşma çıktı . Tedbir amaçlı bu gebelikte oksapar kullanıyorum
G-123 Gulhan aynen bende 2 gebelikte düşükle sonuçlanmışti şuanda 10+2 olduk çok şükür oksapar kullaniyorum her gün
Gul4001 Gulhan G-123 Kızlar ne zaman kullanmaya başladınız iğneyi, bende de pıhtılaşma çıktı tekrar hamile kalmaya çalışıyorum Allah nasip ederse. İğneye kaçıncı haftadan başlanıyor merak ediyorum
Nadiriye-emre Gulhan bende 6 haftalıkken ögrendim suan 8 haftalık olduk ve ilk gebeliğim kalp atışını duyduk sonraki kontrole gittiğimde kalbi durmuştu başka doktora gittim ve bana iğne progestan verdi
Gulhan G-123 benimde henüz 6 haftalık bu gebelik ama buda kanamalı geçiyor çünkü kese yanında kanama alanı oluşmuş . Bir geçen hafta birde bu hafta kanamam oldu durdu .Progestan iğne kullanıyorum zaten tabi bide oksapar .Umarım bu sefer devam eder gebeliğim 🤲🏻
G-123 Gul4001 benim hamile olduğumu öğrendikten hemen sonra başladık doktorum hic bekletmedi çünkü benim çok erken haftada düşüyordu 6 haftaydayken ikisinide kaybetmistim
Gulhan Gul4001 Bu 3.gebeliğim tüp bebek yöntemiyle oldu . O yüzden ben transferden beri kullanıyorum . Ama bildiğim kadarıyla gebelikten önce pıhtılaşma seviyene göre corasprin verebiliyor bazı doktorlar sonra gebelik oluşunca iğnesinide kullanıyosun
Gul4001 Nadiriye-emre G-123 Bende bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim o yüzden en erken ne zaman başlarsam iğneye o kadar iyi sanırım.Tesekkur ederim cevaplarınız için ☺️
Basak0503 Nadiriye-emre peki pıhtılaşma olduğunu doktor kendi hemen mi anladı. Bebeğin kalp atsını duyduktan sonra mı verdi
mavi2804 Gul4001 4+6 haftalık öğrendim aynı gün doktora gittim hemen iğne ve coraspine başladık çok şükür 22 haftalık olduk. İhmal etmemek lazım hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah en kısa zamanda 😊
Kkubrademir Ben de kullanıyorum hamile olduğumu öğrendiğim ilk an da ilk bebeğimi kaybettim sonra testlerden sonra 1 sene sonra hamile kaldım hemen başladık suan 15+4 haftadayım korkuyla yasıyorum 😔
Gul4001 mavi2804 inşallah sizde sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz.Allah benim gibi bebek hasreti çekenlere de nasip etsin inşallah.Tesekkur ederim yazdığınız için🙏 bende inşallah öğrenir öğrenmez doktoruma gideceğim 🥰
Ayss1234 mavi2804 maşAllah ne güzel bende 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu şimdi ikinciye gebeyim 8+5 oldum coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum en son 6+1 de gittim doktora ama çok korkuyorum kalbi yine durmuştur diye
Nadiriye-emre Gulhan eder canım düzenli olarak kullan ilaçlarını bende öyle yapıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin