biranneikikedi Mom046 ben aldım daha kullanmayı bekliyoruz 🧚🏻 Baya herkesin ağzından şunları duydum; manuel ya da elektronik pompa almaya gerek yok, keşke ilk başta bunu alsaydım
justwaiting Mom046 ablama aldık bir göğsünü sagarken diğerine takıyor, meme ucu olmadığı için bebeğini emziremedi normal elektrikli göğüs pompaları kadar güçlü çekmiyor ama kendi kendine gayet güzel süt biriktiriyor ve elektrikliler kadarda acı vermiyor gayet memnun sürekli takıldığında da sütün artmasını sağlıyor
6217 biranneikikedi benimde almam lazım ne almam nerden almam lazım acab bilgim hiç yok yardımcı olurmusunuz
biranneikikedi 6217 https://www.hepsiburada.com/mochi-gogus-pompasi-p-HBV00000GB6TA?magaza=Hepsiburada ben buradan bu fiyata aldım, kullanımı için kendi internet sitelerinde detaylı anlatıyor ben de oradan baktım
biranneikikedi Ama genel mochi için şunu da duydum emzirirken diğer göğüs için kullanıyorlarmış genelde, belki meme reddi yaşayacak olan bebeklerde işe yaramaz bilemedim 🤷♀️ ben de şu an emzirme niyetiyle aldım inşallah emzirip diğer göğüs için kullanabilirim 🙏🏻
Eda1201 biranneikikedi senemyavas nasıl memnun musunuz. Nasıl kullanılıyor. Ucu olmayan göğüsü de sağabiliyor mu
Mevreee Kasım indirimde Hepsiburada dan 73liraya düşmüştü hemen kaptım bakalım minik 🐨 doğunca gorcez işe yarıyor mu😄
senemyavas Eda1201 geç gördüm kusura bakmayın öncelikle. Sağlıklı bir plastik ürün. Oldukça yumuşak. Ağız kısmını göğsünüze tutup alt kısmını sıkıp vakumluyorsunuz. Acı ağrı vs kesinlikle yok. Benim de göğüs ucum yoktu. İlk bi 5 10 sağma + meme emzirme sonrasında göğüs ucunuz küçükse mesela çıkartmaya da yardımcı oluyor. Bebek emmesi gibi olduğu için süt akışı da o hızda oluyor
senemyavas Size tavsiyem ilk 1 2 ay sütünüz çok olacaktır.. Göğsünüz terbiye olana kadar bol bol sütünüz akacaktır. Bu yüzden ilk aylar da emzirme sırasında göğsümüzü sırayla emzirin ve göğsünüzün tamamen boşaldığından emin olun. Bebeğiniz doydu uyudu yatırdınız geri kalan sütü sağın süt saklama torbalarıyla buzluğa atın. 3 ay saklayabilirsiniz buzlukta.. Üzerlerine mutlaka tarih yazın. İlk sağdınızı ilk önce kullanın. Dışarı çıkarken vs onu kullanırsınız. Göğüs terbiye olduktan sonra zaten öyle süt akışı olamayacağı için sütü buzlukta saklamanız da pek mümkün olmayacaktır.