Aysen41 5+5 haftalık hamileyim keseyi bir hafta önce gördük. Ama bitmeyen bel ağrılarım var korkuyorum bişeymi oluyo düşükmü yapıyorum diye bu durumları yaşayanlarınız varmı
Haticeyuce31 Aysen41 yan kanaman vesaire lekelenme koyu lekelenmen kokulu Akıntın olmadığı sürece ben ce pek tedirgin olma Çünkü benim hamileliğimi öğrenmeden Bir hafta önce baş dönmesi ve bel ağrım başlamıştı ama ben Adet olacağım diye düşünerekten hiç hamileliğe yormadım korunmayı bıraktımz ilk aydı Çünkü bir de bu kadar erken beklemiyordum O yüzden ona yormuştum ama hamilelikten kaynaklı ymış hala de çekiyorum Bazen ara ara oluyor bazen bir gün oluyor bir gün olmuyor bazen çok şiddetli oluyor bazen hafif hafif oluyor Ben de keseyi 5 artı 5 de gördüm doktorum hiçbir sıkıntı yok merak etme kanaman kokulu akıntının ve koyu kıvamda sumukumsu tarzı akıntıların lekelenme Ne olmadığı sürece bir tedirginlik olmasın çünkü ilk zamanlarda böyle olur demişti Ben şu an 8 haftalık hala Ara ara devam ediyor 2 yaşında oğlum var ben oğlum da ta ki doğum yaptığım güne kadar o bel ağrılarını çektim hiçbir sıkıntım yoktu ama bel ağrısı vardı yani Umarım bu o kadar uzun sürmez
Myssr Aysen41 14. Haftaya kdr falaj adet olcakmis gibi agrim oldu. Zamanla azaliyo tabi sonra kayboluyo korkma kanaman vs yoksa
MinikMucizeninAnnesi Bende 6 haftalık oldum bugün çok bel ağrım var bu haftalarda normal olduğunu söylemişti doktorum. Kanama,lekenme olmadığı sürece endişe etmememi söyledi 😌 Bebek yerleştiği için organlar hareket halinde oluyormuş bundan kaynaklı ağrılar olurmuş. Karın kasık bel ağrısını normal olarak karşılıyorlar yani 🖤
Aysen41 Haticeyuce31 ya teşekkür ederim içime su serptiniz inanki bel ağrısı yaşadığım için çok korkuyodum. Daha henüz kalp atışınıda duyamadığım için hep bi korku var içimde
MaviMasal Şuan bile bel ağrısı çekiyorum. En başından beri bel ağrısı yakamı bırakmadı. 33+6yım ama kasık, bel, sırt, karın ağrısı hiç bitmiyor🥺 umarım sen benim gibi olmazsın.
Aysen41 Bende salı günü gidicem kalp atışı için inşallah herşey yolundadır sağ salim kavuşalım evlatlarımıza 🙏🏻