melegegebe Cikariyor mu arkadaslar ölçen var mi ? Kucucuk mandalina boyutunda bir tane yedim sekerimi olcecektim pili bitmis 😬😬😬bilgim de yok 🐣
Writebirds melegegebe küçük yemişsin zaten Bi yoğurt süt iç dengeler ben şekeri düzenleyici meyveleri tercih ediyorum elma kivi armut vs fındık madem yaş olanlar onlarda dengeliyo hemde çok yararlı günde 10 fındık 6 badem yiyorum
Writebirds melegegebe Karbonhidrat içeriğinin yüksek olmasından dolayı, şeker hastalığı olan bireylerin 1 orta boy cennet hurmasının yarısının bir ara öğünde tüketmelidirler. Yüksek karbonhidrat içeriğine bağlı fazla tüketildiğinde kan şekerini yükseltir.
melegegebe melegegebe Writebirds yaninda caba yogurt veya sütle bir porsiyon tuketsem sorun olur mu ki
Writebirds melegegebe korkma ya streste çok etkiliyor muş kendini strese sokma onu yediysen gün içinde hafif bişiler ye geçirir inşallah
Writebirds melegegebe bişi olmaz inşallah burda söyleyenler İnternet vs hep gördüm sütle yoğurtla yiyin diyo, mesela muzun şeker oranı çok yüksek yükseltiyor bende sütün içine ezip yedim 🤣
melegegebe Writebirds canim sey soracagim ya bu gebelikte sekeri cikan kisi dogum yaptiktan hemen sonra mi duzeliyor ? Benim sinirdaydi
Writebirds melegegebe tam olarak bilmiyorum ama benimde sınırdaymış güya ama normalde şeker ile Bı sorunum yoktu bu gebelikte oluşan bişeymiş doğumdan sojnra geçiyor diye biliyorum öyle duydum senin hamilelikten önce varmıydı şeker problemin
melegegebe Writebirds hayir yoktu hamilelikte cikti o da sınırda ciktii yani dikkat et dedi doktorum ediyorum kendimce . Bircok şeye hasret kaldim dogurup hemen yoyesim var😁😁
Writebirds melegegebe aynen benimde öyle bebişler iyi olsunda doğumdan sonra hepsini yer yutarız zaten kekler börekler 🤣