2pasaannesi Kan sonuçlarına tekrar baktınız mı? Kademe kademe çıkıyor sonuçlar benim sonuçların hepsi çıkmıştı, beta en son çıktı.
ogluileannesi 2pasaannesi baktım beta sonucu 5. O sonuca göre negatif çünkü 5 ten büyük olması gerekiyor. Doktor 2 gün gecikme ile çıkmayabilir demişti of of bilmiyorum artık
Ezgikcl ogluileannesi cumartesi günü tekrar kan tahlili yaptır. Benim de 4,8 den 20 ye çıkmıştı iki gün sonra
Balum ogluileannesi canim 5 ise var bisey belki gec dollenme var sen iki gunde bir kan ver olmazsa yada 3 gun sonra tekrar
ogluileannesi 2pasaannesi canım pardon 4.47 görünce çok üzüldüm artar mı bilmiyorum umarım yine kimyasal değildir
2pasaannesi 5 ve üzeri gebelik sayılıyor eğer öyleyse çok çok yeni. İki gün sonra İki katına katlarsa tamamdır Allah’ın izniyle.
tanya25 ogluileannesi canım benimdeönce ki gebeliğimde ilk kan verdiğimde sadece 7,09 su sonradan yükseldi
ogluileannesi Balum adet gecikmem dışında pek belirti yok göğüs uçlarımda hassaslık var bi, bi de kasık ve belde ağrı arada
Balum ogluileannesi goguslerin dokununca yada yururken falan aciyormu benimkiler oyle cnim danondan soruyon ve sag kasikla bel batma yapiyor
ogluileannesi Balum yok canım öyle acı uçları çok çıktı sadece arada kaşınıyor sızlıyor senin durumun ne var mı gebelik
Balum ogluileannesi benim canim adete 8 gun varken test yapmistim cok cok cok silik cikmisti suanadet pazartesi gunu bekliyorim baska yapmicam o gune kadar dayanabilirsem test belirtilerim cok ondan bilmiyom korkuyom yanlis cikar diye
Purpura26 ogluileannesi Canım çok da düşük bir değer sayılmaz. Yükselme ihtimali var. Sen yine de takip et bence. Çünkü olmayanlar 0.001 falan çıkıyor
Eddakaya Balum kanda bile belli olmayan idrarda nasıl cıksın kuzum benm inşallah hayırlı haberler alırsın.