Merhaba kızlar..sonunda yazmak bana da nasip oldu. Ben Sezeryan olmayı hiç düşünmedim hep normal doğum istedim. Kendimi ona adepte etmiştim. Ama kızım doğmak bilmiyordu 41 haftayı doldurmuştuk. 42 ye girecektik ama gelmiyordu. Doğumdan bir gün önce çok sancılarım oldu bekledim evde biraz eşimi kaldırmadım hemen ama şiddeti artmaya başladı ve lavobaya gittiğimde nişanım gelmişti Bugün geliyor sanırım hadi kalk dedim. Hazırlandık çıktık gece 3 civarı. Ebeler nts ye bağladı sancım 130 çıkıyordu baya var doğum olur bugün dediler açılmama baktılar hiç açılma yok. Rahim yumuşatıcı iğne yaptılar yarım saat sonra yine baktılar yine bişey yok.bi rahim yumuşatıcı iğne daha.. Derken, ben o sancı ile öğlen 12 yi yaptım. Doktorum geldi, bu böyle olmayacak seni sezeryana alcağz dedi. Ebeler beni hazırladılar çok garip hiisediyordum. Bir yandan kızıma kavuşacağım diye mutluyum bir yandan damdan düşer gibi oldu diyorum. Eşimle göz göze geldik o an eşim ağladı ama bana belli etmemek için arkasını döndü. Bende çok kötü hissettim. Amaliyathaneye geldik beni sedyeye yatırdılar ama korkum yoktu. Belimden iğne yaptılar hemen ayağımda bir sıcaklık oldu. Hissediyor musun ayağını oynat dediler ama imkansızdı. Çekiştirmeler hiistyim sürekli ama acı yoktu Biraz zaman geçti bir bebek ağlama sesi duydum. İnanamadım benim kzıım dedim herşeyim. Yanıma getirip yatırdılar o anı unutamıyorum. Göz yaşlarıma engel olamadım. Babasına götürüyorz dediler kzımı alıp gittiler ondan sonra zaman durdu hemen bitsin de gidiyim yanına diye düşündüm. Sonra bitti. Odama çıkardılar. Kzıım orda yatıyordu o kadr güzel ki eşim geldi bana teşekkür etti. Bu güzel duyguyu bana yaşattığın için binlerce kez teşekkür ederim dedi. İkimizde duygulandık o an. Kzıımı getirip emzirmemi söylediler. Hemen tuttu çok acıkmış 🐥🥰sütüm de geldi çok şükür. Tüm kaygım ağrım endişem yok oldu gitti. İlk yürüyüş biraz zor oluyor ama yapılmayacak bişey değil. Sancı da çektim oda dayanışmaya k gibi değil. Allah sabrını veriyor hepsinin Yanınızda yatan mis kokulu evlat için değiyormuş herşeye 🥰😘❤️hepinizin Allah yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İnanın geçmez gibi oluyor ama geçiyor herşey keyfini çıkarın bu günlerin. Rabbim isteyen herkes yaşasın bu duyguyu 🤲🐣ben happy kids e geçiyorum artık 🥰