maviscik77 12 haftalık hamileyim , bebeğin suyu çok az dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı su kullanan birisiyim ama yetmiyor demek ki deli gibi su içiyorum , susuz kaldığı dönemde bebeğe bi zarar olmuşumdur sizce düşünmeden edemiyorum
Kedianasi maviscik77 havuç suyunu çıkarıp iç her gün yengemdede aynı sıkıntı vardı havuç suyu mucize gibi
Myssr maviscik77 ksc kgsunuz ksc lt iciyosunuz her 20 kg basina 1 lt su icmelisiniz. Bir de havuc suyu demisler ztn :) nirmalde kavumn karpuz kiraz da arttırıyor ama mevsimi gecti
Kedianasi maviscik77 olacaktır inşallah ama şeker hastalığin varsa doktora danış öyle iç çünkü havuç çok şekerli şekerini yukselte bilir
Kedianasi maviscik77 14 haftalık bebeği mi goremiyormus sen havuç suyu iç bol bol bak göreceksin faydasını araştırmada bilirsin istersen
maviscik77 Myssr 2 buçuk içiyordum sadece su ve Sodayı sayarsak çay vs meyve saymıyorum bile ama yetmiyor demek ki ya da başka sorunum var bilmiyorum çok üzgünüm zarar gelmiş midir acaba
Myssr maviscik77 cay vucuttan suyu atar. Her cay bardağı basina bi bardak su icmenizlazm ayni sekikde kahvede oyle. Gelmemistr bebekler cok güçlü